A 60 Extra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

A 60 Extra - ohut katkaisulaikka ruostumattomalle teräkselle

KatkaisulaikkaA 60 Extra leikkaa materiaaleja, kuten

  • ruostumatonta terästä ja
  • metallia

, ja tekee vaikutuksen vähäisellä purseen muodostumisella. Työkappaleet voidaan leikata puhtaasti. Tulos vastaa ammattimaisia standardeja. Extra-luokan tuotteen etuihin kuuluvat vähäinen lämpökuorma leikkaustyön aikana ja erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Katkaisulaikoille on ominaista korkea aggressiivisuus ja erittäin pitkä käyttöikä - sekä täydellisesti sovitettu kovuus. Kulmahiomakoneessa käytettävää katkaisulaikkaa on saatavana suorana. Tuote on pakattu kymmeneen kiekkoon käytännölliseen ikkunapurkkiin.

Sopiva katkaisulaikka yleiskäyttöön

A 60 on Extra-laatuluokan katkaisukiekko. Tässä Klingspor tarjoaa sopivia tuotteita yleiskäyttöön. Siis niin ammattimaisesti toimivissa yrityksissä kuin vaativissa tee-se-itse-projekteissa. Kaikille tähän laatuluokkaan kuuluville katkaisutyökaluille on ominaista korkealaatuisten hiomatyyppien käyttö. Nämä ovat aina synteettisesti valmistettuja ja tarjoavat siten korkeaa ja tasaista laatua. Muita tärkeitä komponentteja ovat hartsit ja täyteaineet. Klingspor keskittyy tässäkin tapauksessa parhaisiin mahdollisiin tuoteominaisuuksiin ja huolehtii siitä, että ne mukautetaan tarkasti kunkin sovelluksen vaatimuksiin, kuten vakaus, leikkausteho ja kovuus sekä turvallisuus. Näin saavutetaan parhaat tulokset käytännössä.

Vahva suorituskyky, korkea turvallisuus

ohut katkaisulaikka A 60 Extra säilyttää korkean laatunsa monta vuotta, jos sitä säilytetään oikein. Tähän kuuluu sen varmistaminen, että kiekko ei altistu liialliselle kosteudelle. Näin varmistetaan, että käyttöikä pysyy vakiona pitkällä aikavälillä ja että käyttäjä saa parhaat mahdolliset tulokset. Optimaalisen varastoinnin lisäksi myös asianmukainen käsittely on välttämätöntä. Tässä yhteydessä on tärkeää, että nopeudet ovat sallitulla ylärajalla ja että kosketuspainetta pidetään sopivana.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.