A 60 N Supra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Alumiini

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Alumiini
Teräs
Käyttöalueet
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Raudoitusten valmistaja
Vene- ja laivarakentaminen

Kronenflex A 60 N Supra - ohut katkaisulaikka alumiinille

A 60 N Supra on ohut katkaisulaikka, joka estää tehokkaasti tukkeutumisen erityisen koostumuksensa ansiosta. Katkaisulaikka soveltuu

  • alumiinin ja
  • teräksen työstöön.

Edullisesti kulmahiomakoneella päivittäiseen käyttöön suunniteltu A 60 N Supra vakuuttaa vähäisellä purseen muodostumisella ja korkealla aggressiivisuudella keskimääräistä pidemmällä käyttöiällä. ohutta katkaisulaikkaa on saatavana eri halkaisijoilla. Se soveltuu niin kaupalliseen käyttöön kuin harrastekäyttöönkin.

Sopivat katkaisulaikat monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Hieno katkaisulaikka A 60 N kuuluu Supra-laatuluokkaan. Tässä luokassa Klingspor tarjoaa optimoituja tuotteita vaativiin käyttökohteisiin. Näille tuotteille on ominaista erinomainen käyttöikä ja korkea leikkausteho. Lisäksi laatuluokkiin Extra ja Special kuuluvat yleiskäyttöön ja erikoissovelluksiin tarkoitetut katkaisulaikat. Kaikkiin kulmahiomakoneessa käytettäviin laikkoihin on asennettu lasikuitukangas, joka parantaa merkittävästi vakautta. Lasikuitukangas on välttämätön erityisesti silloin, kun katkaisulaikkaan kohdistuu suuria sivuttaiskuormituksia. Tässä esitelty ohut katkaisulaikka perustuu vastaavasti ohueen kankaaseen, jotta saavutetaan korkea hiomajyväpitoisuus.

Parhaat hiomajyvät parhaiden tulosten saavuttamiseksi

Klingspor käyttää vain synteettisesti valmistettuja hiomajyviä, joilla saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Käyttäjä hyötyy tasaisen korkeasta laadusta pitkän käyttöajan kuluessa sekä ennakoitavasta kulumisesta ja leikkauskäyttäytymisestä. Klingsporin valikoimaan kuuluva ohut katkaisulaikka saavuttaa parhaan suorituskykynsä, kun sitä käytetään välittömästi suurimman sallitun työkierrosnopeuden alapuolella. Riittävän korkea kosketuspaine pitää leikkausajan mahdollisimman lyhyenä. Näin käyttäjä saavuttaa parhaat tulokset, suojelee ohutta katkaisulaikkaa ja edistää omaa turvallisuuttaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita