A 60 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflexin katkaisulaikka A 60 TZ Special

Kronenflexin katkaisulaikka A 60 TZ Special on erittäin ohut, 1 mm:n paksuinen ja samalla erittäin aggressiivinen ja pitkäikäinen. Tämä erittäin tehokas kiekko soveltuu erinomaisesti

  • ruostumattomasta teräksestä,
  • teräksestä ja
  • värimetallista valmistettujen levyjen, ohuiden putkien tai profiilien leikkaamiseen.

Klingspor Kronenflex katkaisulaikkaa A 60 TZ Special käytetään pääasiassa huolto- ja korjaustöihin asennus sekä laitos- ja teräsrakentamisessa.

Kronenflex katkaisulaikat A 60 TZ Special ominaisuudet

Kronenflex katkaisulaikka A 60 TZ Special on rauta-, rikki- ja kloorivapaa. Niitä käytetään ruostumattoman teräksen käsittelyyn erittäin nopeasti ja alhaisella kosketuspaineella. Lyhyet leikkausajat johtavat vähäiseen purseen muodostumiseen ja vähäiseen lämpörasitukseen sekä työkappaleessa että katkaisulaikoissa. Alumiinioksidista valmistettu hiomajyvä on Klingsporin synteettisesti tuottamaa, jotta saavutetaan tasainen laatu. Erikoissuorituskykyluokassa Klingspor tarjoaa erikoissovelluksiin suunniteltuja korkean suorituskyvyn tuotteita. Näillä kiekoilla saavutetaan kyseisellä käyttöalueella erittäin pitkät käyttöiät ja leikkausteho. Klingspor testaa katkaisulaikat oSa:n ohjeiden mukaisesti ja takaa turvallisuusstandardin EN 12413 noudattamisen.

Vaarojen välttäminen Kronenflex-katkaisukiekkojen kanssa työskenneltäessä

ruostumattoman teräksen työstämisen katkaisu- tai karhennuslaikoilla ei tarvitse olla vaarallista. Loukkaantumisia syntyy kosketuksesta pyörivään kiekkoon, kiekon rikkoutumisesta tai hiomapölystä tai -lastuista. Nämä vaarat voidaan helposti välttää. Hiomalaikan rikkoutumisen estämiseksi suosittelemme tarkistamaan laikan kulumisen tai vaurioiden varalta ennen jokaista käyttökertaa. Myös kiekon viimeinen käyttöpäivä on tarkistettava. Kussakin tarrassa ilmoitettua suurinta työskentelynopeutta ei saa ylittää. Käyttäjä voi helposti suojautua hiomapölyltä ja lastuilta käyttämällä asianmukaisia varusteita. Kaikki suojavarusteet koostuvat kuulosuojaimista, suojalaseista, hengityssuojaimista ja käsineistä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.