A 630 N Supra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

yksi lasikuituvahvistusverkko
Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Alumiini
Valu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Maanpäällinen ja maanalainen rakentaminen
Teräsrakentaminen
Tierakentaminen
Viilaamo

A 630 N Supra - Kronenflexin suuri katkaisulaikka metallille

Kronenflexin suurella katkaisulaikalla A 630 N Supra jokainen saa ammattimaisia tuloksia. Katkaisulaikka täyttää korkeimmat vaatimukset ja sitä käytetään ensisijaisesti materiaalien, kuten

  • teräs,
  • ruostumaton teräs,
  • alumiini ja
  • valurauta, työstämiseen. Tällöin tuote saavuttaa parhaan suorituskykynsä. Tämä katkaisulaikka on hyödyllinen metallien työstöön - erityisesti huolto- ja korjaustöissä, metallirakentamisessa ja asennusliikkeissä. Klingspor tarjoaa suuria katkaisulaikkojaan eri malleissa jokaiseen käyttökohteeseen sopiviksi. Tämä koskee myös A 630 N Supraa. Näin se on sopiva tuote kokeneille ammattikäyttäjille ja kunnianhimoisille tee-se-itse-käyttäjille.

Kronenflexin suuri katkaisulaikka parhaalla suorituskyvyllä

Tämä Supra-suorituskykyluokan Kronenflexin suuri katkaisulaikka vakuuttaa lukuisilla eduillaan. Näitä ovat mm. erityinen kovuus, korkea aggressiivisuus ja pitkä käyttöikä. Tuote saa erinomaiset ominaisuutensa alumiinioksidin käytöstä hiomajyvänä. Tämä hyväksi havaittu ja testattu jyvätyyppi valmistetaan synteettisesti, ja sen suorituskyky on johdonmukainen ja irrotusaste on korkea käytännön käytössä. Klingspor käyttää sidoksessa korkealaatuista synteettistä hartsia, joka sopii erinomaisesti yhteen korundin kanssa. Molemmat materiaalit on sovitettu toisiinsa siten, että ne käyttäytyvät katkaisussa homogeenisesti.

Monipuolinen katkaisulaikka

Klingspor pitää erittäin tärkeänä sitä, että tarjolla olevia suuria katkaisupyöriä, kuten A 630 N Supraa, voidaan käyttää mahdollisimman monissa kaupallisesti saatavilla olevissa työkaluissa. Tämä koskee myös teollisuuden käyttämiä katkaisulaitteita. Kaikki kannettavat katkaisulaitteet, joiden teho on enintään 3 kW, soveltuvat tälle laikalle, samoin kuin paikallaan olevat kiinteät koneet. Katkaisulaikka on siis erittäin yleiskäyttöinen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.