A 646 R Supra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

A 646 R Supra - Kronenflexin katkaisulaikat INOX teräkselle

  • teräksen ja
  • ruostumattoman teräksen työstöön Kronenflexin katkaisulaikat INOX ovat paras valinta. Klingspor tarjoaa tätä tuotetta yleiseen metallintyöstöön laajalla halkaisijavalikoimalla jokaiseen tehtävään sopivaksi. Katkaisulaikka tarjoaa erilaisia lujuuksia ja on esimerkiksi rauta-, rikki- ja kloorivapaa. Ammattikäyttäjä luottaa tähän tuotteeseen yhtä lailla kuin vaativa tee-se-itse-käyttäjä. A 646 R Supraa voidaan käyttää kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa kulmahiomakoneissa.

Laadukkaimmat katkaisulaikat: A 646 R Supra

Kronenflexin Kronenflex INOX -katkaisulaikat tekevät vaikutuksen korkealla valmistuslaadullaan ja parhaiden materiaalien käytöllä. Tähän kuuluu itsestään teroittuva karkaistu alumiinioksidi. Tämäntyyppisellä hiomajyvällä saavutetaan valtava aggressiivisuus leikkaustehtävissä, kuten massiivisen teräsmateriaalin leikkaamisessa. Näin ammattimainen työ saadaan nopeasti valmiiksi. Tämän tuotteen käyttöikä on myös erinomainen - samoin kuin kovuus. Mahdollisen sivuttaiskuormituksen varalta kiekko on varustettu lasikuitukangasvahvikkeella. Tämä parantaa vakautta ratkaisevasti. Supra-suorituskykyluokkaan kuuluva 646 R on optimoitu erilaisiin käyttökohteisiin ja vakuuttaa erinomaisella leikkausteholla.

Turvallinen työskentely, pitkä kestävyys

Kaikki Kronenflexin katkaisulaikat INOX on suunniteltu tietylle nopeusalueelle. Käyttäjä löytää tiedot tästä ja muista suorituskykytiedoista selvästi painettuna suoraan etiketistä. Korkea turvallisuustaso varmistetaan oSa:n ohjeiden mukaisella tuotannolla ja noudattamalla asiaankuuluvaa euromääräistä turvallisuusstandardia EN 12413. tuotetta ei saa altistaa lisääntyneelle kosteudelle varastoinnin aikana. Optimaalisen varastoinnin ansiosta käyttäjä voi odottaa tasaisen pitkää käyttöikää useiden vuosien ajan.