A 660 R Supra Kronenflex® Pienoiskatkaisulaikka käyttökohteet Teräs, Jaloteräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex-pienleikkuukiekko A 660 R Supra

Ohut Kronenflex-pienleikkuukiekko A 660 R Supra yltää vaikeasti saavutettaviinkin paikkoihin ja soveltuu

-teräksestä ja - ruostumattomasta teräksestä valmistettujen massiivisten materiaalien, profiilien tai levyjen työstöön.

Kronenflex-pienleikkuukiekko A 660 R Supra takaa minimaalisen purseen korkean aggressiivisuutensa ja ohuen paksuuden ansiosta. Näin vältytään ikävältä jälkityöstöltä. Leikkuukiekko on vapaa raudasta, rikistä ja kloorista. Sitä voidaan käyttää kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa hiomakoneissa.

Kronenflex-pienleikkuukiekon A 660 R Supra ominaisuudet

Erityisen ohut lasikuitukangas vahvistaa Kronenflex-pienleikkuukiekkoa A 660 R Supra. Näin tämä Klingsporin tuote saavuttaa pitkän käyttöiän pienestä paksuudestaan huolimatta. Samalla A 660 R Supraa voidaan käyttää nopeaan työskentelyyn alhaisella kosketuspaineella. Lasikuitukerrosten välissä oleva synteettinen hiomajyvä on kova ja sitkeä. Siksi se on ihanteellinen ruostumattoman teräksen työstämiseen. Hiomajyvän synteettinen valmistus takaa hioma-aineen tasaisen laadun. Kronenflex-pienleikkuukiekkoa A 660 R Supra käytetään mieluiten laitosrakentamisessa ja asennusliikkeissä

Kronenflex-pienleikkuukiekon oikeanlainen käsittely

Ennen kuin Kronenflex-pienleikkuukiekko asetetaan kulmahiomakoneeseen, on tarkistettava, että se on ehjä ja käyttövalmis. Vaurioituneita leikkuukiekkoja ei saa käyttää. Kiekon keskellä on metallirengas, jossa on päivämäärä. Tämä ilmaisee leikkuulaikan viimeinen käyttöpäivä, eikä sitä saa ylittää. Ennen työn aloittamista Kronenflex-pienleikkuukiekon on oltava tyhjäkäynnillä noin 30 sekuntia. Mahdollisimman suuren turvallisuuden takaamiseksi käyttäjän on käytettävä työn aikana suojavarusteita, joihin kuuluu käsineet, suojalasit, pölysuojain ja kuulosuojaimet, koska pölyä ja ääntä ei voi välttää katkaisukiekolla leikattaessa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.