A 930 N Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

yksi lasikuituvahvistusverkko
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Alumiini
Valu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Maanpäällinen ja maanalainen rakentaminen
Teräsrakentaminen
Tierakentaminen
Viilaamo

Kronenflexin suuri katkaisulaikka A 930 N Special - ammattilaisen työkalu

Kronenflexin suuri katkaisulaikka on kehitetty erityisesti käytettäväksi kiinteinä käytettävissä poikkileikkaus- ja jiirisahoissa, joiden teho on alle 3 kW. Se soveltuu erinomaisesti

  • metallin, alumiinin, ruostumattoman teräksen ja
  • valuraudan** työstöön.

Kronenflexin suuri katkaisulaikka korkeaan tehokkuuteen ja turvallisuuteen

A 930 N Special -teräksen katkaisulaikkaa on saatavana useina suurina halkaisijoina eri paksuisen teräksen sekä kiinteän materiaalin tehokkaaseen työstöön. Työturvallisuuden kannalta on huomattava, että suurempaan halkaisijaan liittyy pienempi kierrosluku. Siksi on tärkeää tarkistaa, että katkaisukone soveltuu valitulle työkalulle ennen Kronenflexin suuren katkaisulaikan käyttöä. Katkaisulaikka on kehitetty erityisesti Kiinteitä koneita varten. Riittävän työturvallisuuden kannalta on myös tärkeää varmistaa, että katkaisulaikka on ehjä eikä siinä ole jo murtumia. Vältä kosketusta pyörivään laikkaan. Voimakas tärinä voi vahingoittaa hiomalaikkaa ja aiheuttaa sen seurauksena tapaturmia. Hiontapölyn ja -jätteiden oikea poistaminen on toinen tärkeä kriteeri työskenneltäessä pöytälaitteella.

Oikea leikkaaminen Kronenflexin suurella katkaisulaikalla

Tärkeä edellytys Kronenflexin suurella katkaisulaikalla työskentelyn tehokkuudelle ja turvallisuudelle on oikean leikkausnopeuden noudattaminen. Jos nopeus on liian alhainen, katkaisulaikka voi hypätä. Tämän seurauksena kiekon reunat kuluvat epätasaisesti ja kiekko vaurioituu. Jos nopeus on liian suuri, laikka kuluu liikaa. Jos nopeus on liian suuri, on lisäksi olemassa loukkaantumisvaara. Suurin pyörimisnopeus ja pyörimisnopeus on siksi ilmoitettu Klingspor-leikkuukiekkojen etiketissä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.