A 946 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs, Jaloteräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa Jopa 40 % enemmän suorituskykyä
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Ei-rautametallit
Valu
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex katkaisulaikka - A 946 TZ Special ruostumattomalle teräkselle

Kronenflex katkaisulaikka A 946 TZ Special tarjoaa jälleen yhden korkealaatuisen tuotteen

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen**,
  • värimetallien ja
  • valuraudan työstöön.

Laikka tarjoaa monia etuja, ja se on esimerkiksi vapaa raudasta, rikistä ja kloorista. Kronenflex-leikkuulaikkoja voidaan siksi käyttää yleisesti metallintyöstössä, ja niillä on erittäin pitkä käyttöikä kaikissa sovelluksissa. Tämä tarkoittaa, että työt voidaan suorittaa nopeasti. Leikkausajat ovat minimaaliset. Lisäksi käyttäjä hyötyy vähäisestä purseen muodostumisesta ja vähäisestä lämmönmuodostuksesta. Klingspor tarjoaa tätä tuotetta Special-suorituskykyluokassa vaativimpiin sovelluksiin.

Kronenflex-katkaisulaikka jokaiseen sovellukseen

Käyttäjät voivat saada Kronenflex-katkaisulaikan A 946 TZ Special monissa erilaisissa versioissa, jotka sopivat moniin jokapäiväisiin sovelluksiin. Erot ovat katkaisulaikka halkaisijassa, jota on saatavana Klingsporilta suorana ja kaarevana. Erot kulmahiomakoneen sallitussa nopeudessa on kuitenkin aina otettava huomioon. Kaikki tätä koskevat tiedot löytyvät etiketistä. Katkaisulaikat on pakattu 25 kappaleen pakettiin ja niitä voidaan säilyttää pitkään Kronenflex-laatikossa. Laatikko tarjoaa optimaalisen suojan kosteutta vastaan, jolloin katkaisulaikan korkea suorituskyky säilyy aina.

Katkaisulaikat vaativiin erikoissovelluksiin

Katkaisulaikka A 946 TZ Special on suorituskykyinen tuote erikoissovelluksiin, ja se tarjoaa parhaan suorituskyvyn omassa käyttökohteessaan. Klingspor luottaa valmistuksessaan synteettiseen hiomajyvään, jolla saavutetaan tasaiset hiontatulokset vaativimmissakin materiaaleissa. Käytetyt hartsit ja täyteaineet ovat yhtä laadukkaita kuin himajyvä. Klingspor sovittaa kaikki komponentit täydellisesti toisiinsa. Tuloksena on korkea stabiilius ja erinomainen leikkausteho. Lisäksi Klingspor käyttää lasikuitukangasta vahvikkeena katkaisulaikan suuria sivuttaiskuormituksia vastaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.