A 946 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs, Jaloteräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Ei-rautametallit
Valu
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex katkaisulaikka - A 946 TZ Special ruostumattomalle teräkselle

Kronenflex katkaisulaikan A 946 TZ Special avulla Klingspor tarjoaa jälleen yhden korkealaatuisen tuotteen

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen**,
  • värimetallien ja
  • valuraudan työstöön.

Laikka tarjoaa monia etuja, ja se on mm. rauta-, rikki- ja kloorivapaa. Kronenflex-katkaisulaikkoja voidaan siksi käyttää yleisesti metallintyöstössä, ja niillä on erittäin pitkä käyttöikä kaikissa sovelluksissa. Tämä tarkoittaa, että työt voidaan suorittaa nopeasti. Leikkausajat ovat minimaaliset. Lisäksi käyttäjä hyötyy vähäisestä purseen muodostumisesta ja vähäisestä lämmönmuodostuksesta. Klingspor tarjoaa tätä tuotetta Special-suorituskykyluokassa alan vaativimpiin sovelluksiin.

Kronenflex-katkaisulaikat jokaiseen sovellukseen

Käyttäjät voivat ostaa Kronenflex-katkaisulaikan A 946 TZ Special monissa erilaisissa versioissa, jotka soveltuvat moniin jokapäiväisiin sovelluksiin. Erot ovat leikkuulaikan halkaisijassa sekä muodossa, sillä laikkaa valmistetaan suorana ja kaarevana. Erot kulmahiomakoneen sallitussa nopeudessa on kuitenkin aina otettava huomioon. Kaikki tätä koskevat tiedot löytyvät etiketistä. Ne toimitetaan katseluikkunalaatikossa, jossa ne on suojattu lialta, kosteudelta ja vääränlaisen käsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. Rasiassa laikat säilytetään ihanteellisesti, jotta niiden positiiviset ominaisuudet säilyvät pitkään.

Katkaisulaikat vaativiin erikoissovelluksiin

Katkaisukiekko A 946 TZ Special on suorituskykyinen tuote erikoissovelluksiin ja se tarjoaa parhaan suorituskyvyn kyseisellä käyttöalueella. Klingspor luottaa tuotannossaan synteettiseen hiomajyvään, jolla saavutetaan tasaiset tulokset vaativimmissakin materiaaleissa. Käytetyt hartsit ja täyteaineet ovat yhtä laadukkaita kuin jyvät. Klingspor sovittaa kaikki komponentit täydellisesti toisiinsa. Tuloksena on korkea stabiilius ja erinomainen leikkausteho. Lisäksi Klingspor käyttää lasikuitukangasta vahvikkeena varustamaan katkaisulaikan suuria sivuttaiskuormituksia vastaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.