A 980 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs, Ei-rautametallit

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Ohut katkaisulaikka A 980 TZ Special ruostumattomalle teräkselle

ohut katkaisulaikka A 980 TZ Special on suunniteltu käytettäväksi

  • ruostumattomalle teräkselle,
  • teräkselle ja
  • metallille.

laikka on vapaa raudasta, rikistä ja kloorista ja se tekee vaikutuksen erittäin lyhyillä leikkausajoillaan. Laikalla saavutetaan puhtaita ja erittäin tarkkoja leikkauksia. Lisäksi lämpökuormitus on alhainen, samoin purseiden muodostuminen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jälkityöstöä tarvitaan paljon vähemmän, mikä myös lyhentää tehokkaasti työaikaa. Ne toimitetaan katseluikkunapurkissa, jossa ne on suojattu lialta, kosteudelta ja vääränlaisen käsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. Purkissa kiekot säilytetään ihanteellisesti, jotta niiden positiiviset ominaisuudet säilyvät pitkään.

Erikoistuote vaativiin tehtäviin

Klingspor tarjoaa Kronenflex-katkaisulaikkaa A 980 TZ erikoissuorituskykyluokassa. Kyseessä on korkean suorituskyvyn tuote, joka takaa parhaan leikkaustehon ja erinomaisen käyttöiän kyseisellä käyttöalueella. Katkaisulaikka kiittää korkeaa aggressiivisuuttaan korkealaatuisten raaka-aineiden käytöstä. Käytetyt hartsit ja täyteaineet on sovitettu tarkasti toisiinsa, ja ne takaavat ylivoimaiset ominaisuudet vakauden, leikkaustehon ja räjähdyskestävyyden osalta. Klingspor tarjoaa näin ollen sopivia katkaisumateriaaleja jokaiseen tehtävään. Synteettinen hiomajyvä taas on kovaa ja sitkeää, se kuluu tuskin ja käyttäytyy tasaisesti

Vankat katkaisulaikat kestävät kaikenlaista kuormitusta

A 980 TZ Special -katkaisulaikan suunnittelussa Klingspor kiinnittää suurta huomiota maksimaaliseen vakauteen. Tämän saavuttamiseksi käytetään lasikuitukangasta vahvikkeena. Vakauden lisäksi tämä lisää merkittävästi turvallisuutta käytön aikana. Lasikuitukangas on aina sovitettu kyseisen laikan paksuuteen. Etenkin silloin, kun levyn sivuttaiskuormitus on suuri paikallaan tai vapaalla kädellä leikattaessa, on ratkaisevan tärkeää, että levy vakautetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla laadukas kangas valitaan niin ohueksi, että hiomajyvien pitoisuus pysyy korkeana.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.