C 24 Extra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Kivi, Betoni

Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Piikarbidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Kivi
Betoni
Käyttöalueet
Kivenhakkaamoyritykset
Puutarha- ja maisemarakentaminen

Kronenflexin katkaisulaikat C 24 Extra kivelle ja betonille

Kronenflexin katkaisulaikat C 24 Extra soveltuvat erinomaisesti kivien ja betonin työstöön. Katkaisuhionnassa on monia ratkaisevia etuja, kuten piikarbidijyvän käyttö: Tämä hiomajyvä irrottaa mineraaliainekset nopeasti ja tehokkaasti, mikä antaa tuotteelle laajan käyttöalueen. Jyvä on valmistettu synteettisesti, ja se on erityisen terävä ja terävä. Klingspor tarjoaa Kronenflex-hiomalaikkoja C 24 Extra eri halkaisijoilla seuraavissa malleissa:

  • suora ja
  • syvennetyllä navalla.

Tuotetta voidaan käyttää hyödyllisesti ammattikäyttöön ja myös DIY-alalla.

Paras suorituskyky yleiskäyttöön

Klingspor esittelee Kronenflex-hiomalaikan C 24 laatuluokassa Extra. Täältä löytyvät tuotteet soveltuvat yleiskäyttöön ja niille on ominaista houkutteleva hinta-laatusuhde. Käyttäjä näkee etiketistä ja kansilehdestä yhdellä silmäyksellä kaikki katkaisulaikan tärkeät suorituskykytiedot. Erityisen tärkeitä ovat nopeutta ja pyörimisnopeutta koskevat tiedot. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja turvallisen työskentelyn varmistamiseksi on ratkaisevan tärkeää käyttää kulmahiomakoneessa laikkaa optimaalisella nopeudella. Näin saadaan aikaan ihanteellinen kulumismäärän ja aineenpoiston suhde. Nopeus ei saa ylittää suurinta sallittua arvoa

Klingspor luottaa laadukkaisiin raaka-aineisiin

Klingspor luottaa Kronenflex C 24 Extra -hiomalaikatuotteissaan yksinomaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin aina käytetystä jyvästyypistä sidokseen ja täyteaineisiin asti. Yksittäiset komponentit on sovitettu täydellisesti yhteen ja ne tarjoavat erinomaisen leikkauslaadun kulloiseenkin käyttökohteeseen. Laikan vahvistamiseen käytetään erityistä lasikangasta. Hartsit ja täyteaineet takaavat luotettavan vakauden ja leikkaustehon ja parantavat kiekkojen kovuutta ja hajoamiskestävyyttä. Näin voidaan saavuttaa tasaisia ja ammattimaisia tuloksia käytännössä kaikissa olosuhteissa. Lisäksi laikat osoittautuvat kestäviksi vaativassakin käytössä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.