C 24 Extra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Kivi, Betoni

Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Piikarbidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Kivi
Betoni
Käyttöalueet
Kivenhakkaamoyritykset
Maanpäällinen ja maanalainen rakentaminen
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Tierakentaminen

Kronenflexin suuri katkaisulaikka C 24 Extra kivelle ja betonille

Kronenflexin suuri katkaisulaikka C 24 Extra leikkaa materiaalit, kuten kiven ja betonin, luotettavasti ja nopeasti. Kiekko soveltuu kaikille mineraalimateriaaleille ja perustuu erityisen terävään ja karkeaan piikarbidijyvään. Kronenflexin suuri katkaisulaikka C 24 Extra on tarkoitettu käytettäväksi bensiinikäyttöisissä vapaakäsikoneissa, joiden leikkuunopeus on 80 m/s. Klingspor tarjoaa tätä tuotetta

  • suorana mallina ja
  • napasyvennyksellä. Tuote on suunnattu ammattikäyttäjille, jotka etsivät Extra-suorituskykyluokkaan kuuluvaa monikäyttöistä katkaisulaikkaa.

Parempi suorituskyky laadukkaan hiomarakeen ansiosta

Kronenflexin suuressa katkaisulaikassa C 24 Extra, kuten kaikissa muissakin Klingsporin hioma- ja katkaisulaikatuotteissa, käytetään synteettisesti tuotettua hiomajyvää. Tämä tarjoaa etuja kestävyyden, kulumiskäyttäytymisen ja saavutettujen tulosten tasaisuuden suhteen. Näin leikkaukset voidaan tehdä tarkasti ja puhtaasti. Tässä esiteltävä Extra-suorituskykyluokkaan kuuluva tuote on suunniteltu yleiskäyttöön, ja se tekee vaikutuksen erityisen houkuttelevalla hinta-laatusuhteellaan. Kronenflexin suuri katkaisulaikka C 24 Extra on testattu oSa:n ohjeiden mukaisesti ja se täyttää EN 12413 -standardin vaatimukset.

Laadukkaat raaka-aineet parhaaseen lopputulokseen

Kronenflexin suuri katkaisulaikka C 24 Extra saa korkean aggressiivisuuden ja käyttöikäänsä korkealaatuisten raaka-aineiden käytöstä. Klingspor huolehtii siitä, että sidos ja rakeisuus sopivat optimaalisesti käyttökohteeseen, mikä takaa erinomaiset tulokset. Hartsien ja täyteaineiden valinta mahdollistaa hienosäädön ja erittäin tarkan sovittamisen käyttökohteeseen. Käyttäjä voi odottaa korkeinta laatua myös Kronenflexin suurelta katkaisulaikalta C 24 Extra, jossa lasikuitukangas toimii tärkeänä vahvistavana lisäaineena. Tämä antaa kiekolle sen erityisen vakauden jatkuvassa käytössä. Lasikuitukangas on ratkaisevassa asemassa, kun on kyse voimakkaista sivuttaiskuormituksista, joita vapaallakädellä tapahtuva katkaisu aiheuttaa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.