K 960 TX Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs, Jaloteräs, Runsasseosteiset teräkset, Hiiliteräs, Titaani

Rauta, rikki ja kloori vapaa Jopa 40 % enemmän suorituskykyä
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Keraaminen
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Runsasseosteiset teräkset
Hiiliteräs
Titaani
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

K 960 TX Special - Kronenflexin huipputehokas katkaisulaikka

K 960 TX Special on erittäin ohut katkaisulaikka erityisesti koville ja kestäville materiaaleille. Koska katkaisulaikka on valmistettu keraamisesta korundista, sen aggressiivisuus on maksimaalinen. Tämän vuoksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi

  • teräkselle,
  • ruostumattomalle teräkselle,
  • seosteiselle teräkselle,
  • hiiliteräkselle ja
  • titaanille.

Erikoishiomajyvä korkeaseosteisille teräksille

Kronenflexin katkaisulaikkojen hiomajyvä koostuu synteettisesti valmistetusta keraamisesta korundista, joka soveltuu erittäin koville materiaaleille, kuten teräkselle tai titaanille. Toisin kuin luonnollisilla aineilla, synteettisesti tuotetuilla aineilla on taatut tasaiset ominaisuudet. Lisäksi katkaisulaikka on rauta-, rikki- ja kloorivapaa ja siinä on monikerroksinen rakenne, joka tukee vakautta. Lasikuituvahvisteiset kankaat on sijoitettu hiomajyvien, erilaisista hartseista ja täyteaineista koostuvan seoksen väliin. Tämä seos takaa tarvittavan vakauden katkaisukiekolle.

Erinomainen suorituskyky päivittäisessä käytössä

Kronenflex-suorituskykyluokka Special tarjoaa korkean suorituskyvyn tuotteita erikoissovelluksiin. Katkaisulaikkojen premium-luokka lupaa pisimmän käyttöiän sekä aggressiivisen leikkaustehon kyseisellä sovellusalueella. Olipa kyse sitten korkeaseosteisista teräksistä, kuten ruostumattomasta teräksestä, tai titaanista valmistetuista materiaaleista - erittäin ohut katkaisulaikka tarjoaa hienoimmat leikkaukset ja vähäisen purseenmuodostuksen .

K 960 TX Special - katkaisulaikka ammattilaisille

Mikäli aggressiivisuudessa, käyttöiässä ja kovuudessa on maksimiarvoja, K 960 TX Special soveltuu erityisen hyvin ammattimaiseen tai teollisuuskäyttöön. Mutta myös kunnianhimoiset harrastajat, jotka haluavat työskennellä ruostumattoman teräksen parissa, saavat rahoilleen vastinetta tämän tuotteen avulla. Katkaisulaikkoja on saatavana 25 kappaletta kutakin edullisessa Kronenflex-laatikossa, joka takaa pysyvästi korkean suorituskyvyn suojaamalla lialta ja kosteudelta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.