K 960 TX Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs, Jaloteräs, Runsasseosteiset teräkset, Hiiliteräs, Titaani

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Keraaminen
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Runsasseosteiset teräkset
Hiiliteräs
Titaani
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

K 960 TX Special - Kronenflexin huipputehokas katkaisulaikka

K 960 TX Special on erittäin ohut katkaisulaikka erityisesti koville ja kestäville materiaaleille. Koska katkaisulaikka on valmistettu keraamisesta korundista, sen aggressiivisuus on maksimaalinen. Tämän vuoksi se sopii erinomaisesti sellaisille materiaaleille kuin - teräs, - ruostumaton teräs, - seosteinen teräs, - hiiliteräs ja - titaani.

Erikoishiomajyvä korkeaseosteisille teräksille

Kronenflexin katkaisupyörien hiomajyvä koostuu synteettisesti valmistetusta keraamisesta korundista, joka soveltuu erittäin koville materiaaleille, kuten teräkselle tai titaanille. Toisin kuin luonnollisilla aineilla, synteettisesti tuotetuilla aineilla on taatut tasaiset ominaisuudet. Lisäksi katkaisulaikka on rauta-, rikki- ja kloorivapaa ja siinä on monikerroksinen rakenne, joka tukee vakautta. Lasikuituvahvisteiset kankaat on sijoitettu hiomajyvistä, erilaisista hartseista ja täyteaineista koostuvan seoksen väliin. Tämä seos takaa tarvittavan vakauden katkaisulaikan osalta.

Erinomainen suorituskyky päivittäisessä käytössä

Kronenflex-suorituskykyluokka Special tarjoaa korkean suorituskyvyn tuotteita erikoissovelluksiin. Katkaisulaikkojen premium-luokka lupaa pisimmän käyttöiän sekä aggressiivisen leikkaustehon kyseisellä sovellusalueella. Olipa kyse sitten korkeaseosteisista teräksistä, kuten ruostumattomasta teräksestä, tai titaanista valmistetuista materiaaleista - erittäin ohut katkaisulaikka tarjoaa hienoimmat leikkaukset ja vähäisen purseenmuodostumisen ilman suuria ponnistuksia.

K 960 TX Special - katkaisulaikka ammattilaisille

Mikäli aggressiivisuudessa, käyttöiässä ja kovuudessa on maksimiarvoja, K 960 TX Special soveltuu erityisen hyvin vaativaan ammattimaiseen tai teollisuuskäyttöön. Mutta myös kunnianhimoiset käsityöläiset, jotka haluavat työskennellä ruostumattoman teräksen parissa, saavat rahoilleen vastinetta tämän tuotteen avulla. Ne toimitetaan katseluikkunapurkissa, jossa ne on suojattu lialta, kosteudelta ja vääränlaisen käsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. Purkissa levyt säilytetään ihanteellisesti, jotta niiden myönteiset ominaisuudet säilyvät pitkään.