SD 660 Kiinnityskara

Kiinnityskara SD 660

Pienten leikkuukiekkojen kiinnityskara SD 660 vakuuttaa korkealla valmistuslaadullaan ja sitä käytetään käytännössä monin eri tavoin. Sen avulla katkaisukiekot voidaan kiinnittää nopeasti ja kätevästi työkaluihin, kuten

  • suorahiomakoneeseen,
  • vaijerikoneeseen ja
  • porakoneeseen. Kiinnitystappia käytetään pienen katkaisukiekon A 660 R kiinnittämiseen, ja se sopii 6 mm:n ja 10 mm:n poroihin. Koska turvallisuus on aina etusijalla hiontatyössä, Klingspor luottaa myös lisävarusteiden valmistuksessa korkeimpaan laatuun. SD 660:n avulla käyttäjä hyötyy pienten leikkuukiekkojen turvallisesta ja luotettavasta kiinnityksestä ja parantaa siten työturvallisuuttaan. Tuote on suunnattu sekä ammattimaiselle käsityöläiselle että tee-se-itse-käyttäjälle.

Korkealaatuinen kiinnitystappi

Kiinnitystappi on yhteensopiva Klingsporin valikoimaan kuuluvan A 990 R -pienleikkuukiekon kanssa ja täyttää kaikki tavanomaiset vaatimukset tinkimättömän korkeasta laadusta. Kestävät komponentit vakuuttavat jatkuvassakin käytössä. Vähäinen kuluminen ja suuri kuormitettavuus ovat ratkaisevia vahvuuksia. Nämä ominaisuudet ovat ratkaisevia, sillä Kronenflexin katkaisulaikkoja käytetään tyypillisesti silloin, kun hiomatyökalulta vaaditaan suurta aggressiivisuutta. Tähän liittyy hiomalaikan suuri kuormitus. Kiinnityskara varmistaa, että katkaisulaikka pysyy aina työkalussa.

SD 660 helppokäyttöinen

Tässä esiteltyä karaa käytetään katkaisulaikan nopeaan kiinnittämiseen. Tämä on todellinen etu erityisesti silloin, kun työkaluja vaihdetaan usein. Kiinnitykara on siis yhtä helppokäyttöinen kuin Klingsporin katkaisulaikat. SD 660 on täydellinen lisävaruste pienille katkaisulaikoille. Kun käytät pientä katkaisukiekkoa suorahiomakoneella tai vaijerikoneella, käytä SD 660:tä. Pienessä kulmahiomakoneessa pieni katkaisukiekko kiinnitetään tavallisella kiristysmutterilla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.