T 24 AX Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Käyttöalueet
Kiskorakentaminen

Kronenflexin suuri katkaisulaikka T 24 AX Special teräkselle

Kronenflexin suuri katkaisulaikka T 24 AX Special on suunniteltu vaativaan leikkaamiseen ja sitä käytetään teräkselle. Tämä ratarakentamiseen tarkoitettu tuote on tarkoitettu käytettäväksi puristuslaitteella varustetuissa bensiinileikkureissa**. Se soveltuu yleiskäyttöön kaikentyyppisille raiteille ja tekee vaikutuksen erittäin nopealla leikkauksella. Tuotteella on

  • erittäin korkea aggressiivisuus,
  • pitkä käyttöikä ja
  • kovuus

ja se soveltuu siten erinomaisesti ammattikäyttöön. Tämän laadun mahdollistaa karkaistun ja karkaistun erikoiskorundin käyttö. Leikkauskoneen leikkausnopeus ei saa ylittää 100 m/s.

Erikoistuote monissa versioissa

Klingspor tarjoaa tätä huipputehokasta katkaisulaikkaa eri halkaisijoina, jotka sopivat kaikenlaisiin telatyyppeihin. Suurin sallittu nopeus riippuu leikkuukiekon halkaisijasta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on erittäin tärkeää, että käyttäjä noudattaa tätä nopeusmäärittelyä. Kiekkoja ei saa käyttää liian hitaasti, sillä se voi johtaa epätasaiseen kulumiseen. Ihannetapauksessa nopeuden tulisi olla hieman alle määritellyn suurimman käyttönopeuden. Turvallisuussyistä tätä ei saa ylittää. Oikea kosketuspaine on myös tärkeä. Se ei saa olla liian alhainen, jotta levy ei tukkeudu. Tämä koskee erityisesti suurempia materiaalipoikkileikkauksia.

Varustettu jokaiseen tehtävään erikoisluokan katkaisukiekkoilla

Klingspor tarjoaa erikoislaatuluokassa erittäin tehokkaita tuotteita erikoissovelluksiin. Ne soveltuvat täydellisesti kulloiseenkin käyttökohteeseen ja vakuuttavat erinomaisella leikkausteholla. Klingspor luottaa tuotantoprosessissa yksinomaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Hiomarakeet valmistetaan synteettisesti tasaisen laadun varmistamiseksi. Lisäksi kiekon vakautta, leikkuutehoa ja räjäytyskestävyyttä säädellään tarkasti ja mukautetaan kulloiseenkin käyttökohteeseen, kuten ratarakentamiseen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.