Z 960 TX Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Seokset, Hiiliteräs, Titaani

Rauta, rikki ja kloori vapaa Jopa 40 % enemmän suorituskykyä
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Zirkonium
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Seokset
Hiiliteräs
Titaani
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen

Ohut katkaisulaikka Z 960 TX Special

Klingsporin Kronenflex Z 960 TX Special on ohut katkaisulaikka eri käyttökohteisiin. Näitä ovat mm.

  • ruostumaton teräs,
  • seokset,
  • hiiliteräs ja
  • titaani.

Ohut Katkaisulaikka Z 960 TX Special on erinomainen aggressiivisuuden, korkean työkalun käyttöiän** ja kovuuden suhteen, joten se soveltuu erinomaisesti kovien materiaalien, kuten titaanin ja seostettujen terästen, työstöön.

Synteettinen zirkonhiomajyvä takaa parhaat tulokset

Synteettisesti tuotettu zirkon soveltuu hyvin myös työstetyille tai seostetuille materiaaleille, kuten ruostumattomalle teräkselle. Tasainen aggressiivisuus ja nopea leikkuu perustuvat laikan ohuuteen, joka vähentää myös purseen- ja lämmömmuodostusta.

Monia sovelluksia jokaiseen tarpeeseen

Ohut katkaisulaikka Z 960 TX Special kuuluu Kronenflex suorituskykyluokkaan Special, joka tarjoaa korkeatasoisia tuotteita erikoissovelluksiin ja on rauta-, rikki- ja kloorivapaa**. Optimaalinen suorituskyky ja leikkauskäyttäytyminen kaikissa käyttökohteissa tekevät laikasta ehdottoman menestyksen niin harrastajien kuin ammattilaisten keskuudessa.

Z 960 TX Special on saatavana kahdessa koossa

Kronenflexin Z 960 TX Special on saatavana kahdessa koossa. Sitä voi tilata halkaisijaltaan 115 mm ja 125 mm. Yhden millimetrin paksuus pysyy samana molemmissa laikoissa. Leikkausteho on 80 m/s ja 125 mm:n halkaisijan sallittu kokonaisnopeus 12 200, joten Special-suorituskykyluokan kiekko kuuluu suuritehoiseen luokkaan. 25 kappaleeseen pakattu katkaisukiekko toimitetaan edullisessa Kronenflex Box -laatikossa, joka suojaa sitä pysyvästi lialta ja kosteudelta. Tämä tarkoittaa, että voidaan odottaa pysyvästi korkeaa suorituskykyä. Erinomaisen säilytyslaatikon ansiosta kiekko sopii ammattilaisille ja harrastajille.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.