Kronenflex®-katkaisulaikat

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Kronenflex katkaisulaikat
Halkaisija/mm
Paksuus/mm
Poraus/mm
Kiinnitin
Muoto
Rakennetyyppi
Raetyyppi
Ominaisuudet
Konetyyppi

Klingspor valmistaa yli 350 000 Kronenflex®-katkaisulaikkaa joka päivä

Toistensa päälle pinottuna, Klingsporin vuosittain valmistetut katkaisulaikat muodostaisivat 20 kertaa korkeamman pinon kuin mitä on Tyynellä valtamerellä sijaitsevan Mariaanien haudan syvyys.

Klingsporin laajasta katkaisulaikkavalikoimasta löytyy tuotteita, jotka vastaavat sekä osaavien ammattilaisten että tee-se-itse-tekijöiden tarpeita. Kronenflex®-katkaisulaikat täyttävät kovimmat vaatimukset, ja ne ovat käytössä kaikkialla maailmassa.

Laadukkaat työtulokset Kronenflex®-katkaisulaikoilla - sekä suorilla että syvennetyillä malleilla

Kronenflex®-sarjaan kuuluvia katkaisulaikkoja käytetään kulmahiomakoneessa sekä kiinteissä koneissa. Kronenflex®-tuotemerkki edustaa parasta mahdollista laatua joka voidaan saavuttaa nykyajan katkaisulaikoilla. Nämä korkean suorituskyvyn tuotteet ovat tunnettuja minimaalisesta purseen muodostumisesta, erittäin lyhyistä leikkausajoista ja erinomaisesta kestävyydestä. Siksi ei ole yllättävää, että Klingsporin valmistamat tuotteet tunnetaan laajasti metalliteollisuudessa.

Oikea katkaisulaikka jokaiseen koneeseen

On ensiarvoisen tärkeää, että katkaisulaikkoja löytyy mahdollisimman laajasti moniin eri koneisiin. Klingspor tarjoaa katkaisulaikkoja, joissa on suora tai syvennetty keskusta. Siksi ne sopivat kaiken tyyppisiin kulmahiomakoneisiin sekä kiinteisiin koneisiin.

Tehokkaat katkaisulaikat erilaisille materiaaleille

Koska asiakkaat työskentelevät mitä erilaisimmilla materiaaleilla, Klingspor tarjoaa laajan tuotevalikoiman. Monipuolisten hiomajyvien, hartsien ja täytemateriaalien yhdistelmien ansiosta, Kronenflex®-katkaisulaikkoja voidaan käyttää työskentelyyn seuraavilla materiaaleilla:

  • Teräs
  • Ruostumaton teräs
  • alumiini
  • Valurauta
  • Kivi/betoni
  • Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Kronenflex®-katkaisulaikkojen laatuluokitukset

Jotta oikean Kronenflex®-katkaisulaikan valinta olisi mahdollisimman helppoa, Klingspor on ryhmitellyt tuotteet kolmeen suorituskykyluokkaan: Extra, Supra sekä Special. Extra-luokka tarjoaa käyttäjille yleiskäyttöön soveltuvat katkaisulaikat. Nämä tuotteet kiinnostavat myös harrastuskäyttäjiä. Supra-luokka koostuu tuotteista, jotka erottuvat muista ​​poikkeuksellisella käyttöiällä ja korkealla leikkuuteholla. Supra laikat on optimoitu keskihintaisiksi tuotteiksi. Käyttäjät, jotka etsivät korkeimman suorituskyvyn tuotteita, löytävät oikean katkaisulaikan Special-sarjasta. Koska Klingsporilta löytyy jokaiseen äyttötarkoitukseen laikka tarvittavilla erityisominaisuuksilla, käyttäjät voivat aina odottaa nauttivansa optimaalisesta suorituskyvystä ja käyttöiästä.

Optimaallinen laikan paksuus

Katkaisulaikkojen eri paksuudet ovat välttämättömiä, koska niiden avulla laikoista voidaan valita aina oikea laikka kulloiseenkin käyttötarkoitukseen. Klingsporin tuotevalikoimaan kuuluvat katkaisulaikat on vahvistettu lasikuitukankaalla, mikä parantaa laikan vakautta ja takaa sen turvallisen käytön. Paksuissa laikoissa lasikuitukangas on paksumpi ja ohuemmissa 0,8–1,0 mm:n laikoissa kangas on ohuempi. Kaikissa tapauksissa kangas lisää laikan vakautta ja turvallisuutta.

Maksimaalinen suorituskyky, täydellinen suoja ja vaivaton käsittely Kronenflex® Box-rasialla

Klingspor toimittaa valikoidut katkaisulaikat kätevässä Kronenflex® Box rasiassa. Katkaisulaikkojen suorituskyky heikkenee ilmankosteuden vuoksi. Kronenflex Box tarjoaa laikoille jopa 40 % paremman suorituskyvyn koska se pitää kosteuden rasian ulkopuolella. Rasia suojaa katkaisulaikkoja myös iskuilta sekä lialta, joten se on välttämätön jos laikkoja joudutaan varastoimaan huonoissa olosuhteissa. Ilmatiiviissä rasiassa säilytettynä laikat pysyvät tuoreina pidempään. Jos rasia suljetaan aina tiivisti säilyttävät laikat suorituskykynsä viimeiseen laikkaan asti.