SMT 314 Extra Lamellilaikat käyttökohteet Teräs, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Luokka Extra
Raetyyppi Alumiinioksidi
Laikka Lasikuitu
Muoto vino,12°
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Teräs
Ei-rautametallit
Puu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Viilaamo

SMT 314 Extra - lamellilaikka teräkselle ja ei-rautametalleille

lamellilaikka SMT 314 Extra on oikea valinta ammattimaiseen pintakäsittelyyn

  • ei-rautametalleille,
  • teräkselle ja
  • puulle.

Lamellilaikka osoittaa etunsa erityisesti seostamattomalle teräkselle ja ei-rautametalleille. Monipuolisuutensa ja suorituskykynsä ansiosta sitä käytetään pääasiassa teräsrakentamisessa, laitosrakentamisessa ja asennustöissä.

Hyvä hiontateho ja korkea aineenpoisto

Toinen tärkeä seikka on pitkä työkalun käyttöikä. Se estää työkalun tiheän vaihtamisen ja tukee siten tehokasta ja sujuvaa työsuoritusta. Hiomalaikan karkeus vaikuttaa tähän osaltaan. Alumiinioksidi. on sitkeä jyvä joka toimii hyvin myös lamellilaikassa. Lamellilaikan tukilaikka on lasikuidusta valmistettu levy. Materiaali on erityisen vahvaa ja silti riittävän joustavaa, jotta se pysyy vakaana myös kovassa käytössä. Se takaa myös optimaalisen voimansiirron työkappaleeseen. "Extra"-tuotesarjan hiontakiekkoina Lamellilaikka SMT 314 tarjoaa houkuttelevan hinta-laatusuhteen.

Kaareva muoto

SMT 314 -lamellilaikassa on 12° kaareva muoto, joten se on oikea työkalu esim. reunojen tai hitsaussaumojen, työstämiseen. Kaarevalla Lamellilaikalla muodostuu kapea hiontapinta ja suuri aineenpoisto. Lamellilaikkoja on saatavana eri kokoisina ja eri karkeuksisina. Ne on kehitetty erityisesti käytettäväksi suurnopeuskulmahiomakoneissa

Mitä suurempi hiomalaikka, sitä alhaisemmat sallitut kierrosnopeudet

Halkaisijasta riippuen SMT 314 :n sallittu kierrosnopeus on jopa 13 300 rpm. Lamellit on järjestetty siten, että optimaalinen käyttö on taattu loppuun asti, jopa jatkuvasti suurella teholla. Työturvallisuuden kannalta tärkeä kriteeri on Klingsporin lamellilaikkojen lamellien ja pohjalevyn välinen luja sidos.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.