SMT 324 Extra Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Luokka Extra
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Lasikuitu
Muoto Vino 12°, suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen
Viilaamo

SMT 324 Extra - Lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

Lamellilaikka SMT 324 Extra on suunniteltu yleiskäyttöiseen reunojen ja pintojen käsittelyyn ja sitä käytetään materiaaleille, kuten

  • ruostumattomalle teräkselle ja
  • teräkselle. Lamellilaikka vakuuttaa hyvällä aineenpoistolla ja sitä arvostavat niin ammattikäyttäjät kuin tee-se-itse-käyttäjätkin. Hyvät tulokset ja nopean työmenetelmän suosijat hyötyvät SMT 324 Extra -laikan erinomaisista ominaisuuksista päivittäisessä työssään. Tässä lamellilaikassa on kaareva muoto. Tämä mahdollistaa valikoivamman käytön, koska hiontapinta-ala on pienempi. Tämä sopii erinomaisesti reunojen ja hitsaussaumojen työstämiseen.

Paras hiontateho zirkonin ansiosta

Tässä tuotteessa käytetty hiomajyvä on hyväksi havaittua zirkonia. Aluslevy on valmistettu korkealaatuisesta lasikuidusta. Tämän vuoksi tällä kiekolla saavutetaan erinomainen hionta kaikkien teholuokkien kulmahiomakoneilla. Lasittumisen vaaraa ei ole edes alhaisella kosketuspaineella. Tämä helpottaa käsittelyä huomattavasti ja takaa hyvät tulokset ja laadukkaat pinnat. SMT 324 Extra on saatavana eri karkeuksilla ja halkaisijoilla. Sallitut kierrosnopeudet ovat halkaisijasta riippuen 12 200 ja 13 300 kierrosta minuutissa.

Lamellilaikka ihanteellisella hinta-laatusuhteella

Lamellilaikka SMT 324 kuuluu Extra-tuotesarjaan. Tässä Klingspor tarjoaa yleiskäyttöön tarkoitettuja laikkoja, joilla on korkea aggressiivisuus ja pitkä käyttöikä sekä ihanteellinen hinta-laatusuhde. Universaalituote saavuttaa hyvät tuloksensa eri teräsmateriaaleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä. Ne, jotka eivät halua luopua korkeasta aineenpoistosta ja haluavat samalla ostaa hintatietoisesti, tarttuvat siksi Extra-tuotesarjan hiomalaikkoihin. Tässä esitellyn tuotteen kaltaisten kaarevien laikkojen lisäksi Klingspor tarjoaa myös suorassa muodossa olevia laikkoja taso- ja pintahiontaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita