SMT 325 Extra Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Muovilaikka
Ominaisuudet
Luokka Extra
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Muovi, lasikuidulla vahvistettu
Muoto Vino 12°, suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen
Viilaamo

SMT 325 Extra - lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

Tämä lamellilaikka on suosittu reunojen ja pintojen viimeistelyyn ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

  • asennusliikkeissä,
  • laitosrakentamisessa ja
  • teräsrakentamisessa.

Monipuolinen lamellilaikka muovitaustalaikalla

Lamellilaikka SMT 325 Extra koostuu lasikuituvahvisteisesta muovitaustalaikasta. Tätä monipuolista lamellilaikkaa on saatavana sekä suorana että vinona versiona. Vinolla versiolla saadaan aikaan suurempi materiaalinpoisto aikayksikköä kohden kuin suoralla versiolla. Siksi tämän lamellilaikan vino versio soveltuu erityisesti reunojen ja saumojen työstöön. Suora versio soveltuu paremmin tasopintojen hiontaan

Ammattimainen teräksen työstö on tehty helpoksi

Extra-tuotesarjan Klingsporin lamellilaikoille on ominaista erinomainen hinta-laatusuhde. Teräksen ja ruostumattoman teräksen työstössä lamellilaikat tarjoavat hyvän materiaalin poiston ilman lasittumisriskiä myös alhaisella hiontapaineella. Itsestään teroittuva zirkonhiomajyvä takaa lamellilaikan hyvän käyttöiän. Se soveltuu käytettäväksi kaikkien teholuokkien kaupallisissa kulmahiomakoneissa. Laikkaa käytettäessä on kuitenkin noudatettava sallittua kehänopeutta m/s. joka on painettu laikkaan.

Erittäin kestävä taustalevy

Lasikuituvahvisteinen taustalevy muodostaa lamellilaikan perustan ja varmistaa optimaalisen voimansiirron työstettävään työkappaleeseen. On myös tärkeää, että lamellit on kiinnitetty erittäin hyvin taustalaikkaan erityisellä valmistusmenetelmällä. Tämä ylittää EN 13743 -turvallisuusstandardin vaatimukset ja lisää siten työturvallisuutta. On kuitenkin välttämätöntä käyttää myös asianmukaisia henkilökohtaisia suojavarusteita. Näihin tulisi kuulua silmien ja korvien suojaus, pölysuojain ja käsineet. On myös tärkeää, ettei työskennellä syttyvien materiaalien lähellä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita