SMT 626 Supra Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Lasikuitu
Muoto Vino, 6°
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen
Viilaamo

Klingsporin lamellilaikka SMT 626 Supra: Tasainen hionta ja pitkä käyttöikä

Klingsporin lamellilaikka SMT 626 Supra on täydellinen valinta ruostumattoman teräksen ja teräksen työstöön. Lamellilaikassa yhdistyvät pitkä käyttöikä ja hyvä viimeistely, ja se soveltuu muun muassa seuraaviin töihin:

  • purseenpoistoon,
  • viisteytys,
  • tasoitukseen ja
  • ruosteen- ja maalin poisto.

Tasainen hiontakuvio lamellien erikoiskallistuksen ansiosta

Lamellilaikka, kuten SMT 626 Supra, yhdistää suuren aineen poiston ja optimaalisen viimeistelyn. Hiomalaikka soveltuu aggressiiviseen teräksen ja ruostumattoman teräksen työstöön ja luo myös tasaisen hiontakuvion. Viistäminen on SMT 626 Supra -laikalla yhtä mahdollista kuin tehokas aineenpoisto. Erikoisuutena on lamellien sijoittelu. Ne ovat vain hieman kallistetut ja tarjoavat siten kaksi etua: ne mahdollistavat tasaisen hiontakuvion myös aggressiivisessa käytössä ja takaavat korkean työkalun käyttöiän. Hioma-aine kuormittuu tasaisesti erityisen 6 asteen kaltevuuden ansiosta, eikä se näin ollen kulu yhdeltä puolelta. Pitkänkin käytön jälkeen Klingsporin SMT 626 Supra tekee siis edelleen erinomaista työtä

Vankka ja turvallinen hiomatyökalu niille, joilla on korkeimmat vaatimukset

Klingsporin Supra-sarjan lamellilaikat on suunnattu ammattilaisille ja DIY-harrastajille, joilla on korkeat vaatimukset. Tämä näkyy yksityiskohdissa, kuten lamellin erikois kallistuksessa, myös hiomalaikan muun osan vankassa rakenteessa. Pohjalevy on valmistettu lasikuidusta, ja se on suunniteltu pitkäikäiseksi. Levyn ja lamellien välinen sidos takaa maksimaalisen turvallisuuden. SMT 626 Supra -lamellilaikka on suunniteltu myös työskentelyyn suurnopeushiomakoneilla.

Väsymätöntä työskentelyä ja tarkkaa viimeistelyä

Työskentely teräkselle ja ruostumattomalle teräkselle on helppoa ja väsymätöntä Klingsporin SMT 626 Supra -laikalla. Lamellilaikan erityisen kallistuksen ansiosta hiomalaikat istuvat tasaisesti työkappaleeseen ja vähentävät tärinää. Lisäksi lamellien muoto tukee tasaista aineenpoistoa. Tarkka viimeistely ei ole ongelma SMT 626 Supran kanssa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita