SMT 628 Supra Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Zirkon jyvä
Ominaisuudet
Luokka Supra
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Lasikuitu
Muoto Suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen
Viilaamo

SMT 628 Supra - Lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

SMT 628 Supra -lamellilaikka on tarkoitettu ammattikäyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen aineenpoiston. Lamellilaikat on suunniteltu työskentelyyn

  • ruostumattomalle teräkselle ja
  • teräkselle.

Tämä tuote on Supra-sarjan hiomalaikka. Nämä ammattikäyttöön tarkoitetut lamellilaikat vakuuttavat erinomaisella käyttöiällä ja erityisen aggressiivisella hiomiskäyttäytymisellä. Vaativatkin työt suoriutuvat nopeasti. Lamellilaikka soveltuu siis ammattilaiselle, mutta myös harrastaja arvostaa tämän tuotteen ominaisuuksia vaativien projektiensa toteuttamisessa.

Lamellilaikka suoralla muotoilulla

Tässä lamellilaikassa on suora muotoilu ja se soveltuu siksi erinomaisesti taso- ja pintahiontaan. Tässä on käytettävissä maksimaalinen tuote pintakäsittelyyn. Suoran mallin lisäksi Klingspor tarjoaa myös vinoja lamellilaikkoja reunojen viimeistelyyn. Asiakkaat voivat hankkia näitä tuotteita useina eri malleina. Näihin kuuluu eri karkeuksilla olevia laikkoja, jotka soveltuvat hienosta karkeaan hiontatyöhön. Eroja tuotteiden välillä on myös suurimmassa sallitussa nopeudessa ja kiekon halkaisijoissa. Klingspor tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman.

Parasta materiaalinpoistoa vaativille käyttäjille

Kuka odottaa parasta materiaalinpoistoa lamellilaikaltaan, tarttuu SMT 628 Supraan. Tässä laikassa käytetään zirkon-jyvää , joka on osoittautunut hyväksi käytännössä ja tukilaikka on valmistettu kestävästä lasikuidusta. Aggressiivinen aineenpoisto ja samanaikainen korkea hiontamukavuus monenlaisissa työtehtävissä ovat tämän tuotteen ratkaisevia etuja. Lamellilaikka saavuttaa suurimman aineenpoistonsa tehokkailla kulmahiomakoneilla. Tuote sopii kaikille, jotka eivät halua tinkiä työstään ja odottavat nopeita ja laadukkaita tuloksia.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.