SMT 636 Supra Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs

Viileä hionta
Ominaisuudet
Luokka Supra
Raetyyppi Zirkonium, multisidonta
Laikka Lasikuitu
Muoto Vino 6, suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen

SMT 636 Supra - lamellilaikka ruostumattoman teräksen käsittelyyn

Lamellilaikka SMT 636 Supra on suunniteltu reunojen ja pintojen käsittelyyn kaarevan tai suoran muotoilunsa ansiosta ja sitä käytetään materiaaleille, kuten

  • ruostumattomalle teräkselle.

Yksi erinomaisista ominaisuuksistaan on viileä hionta. Tätä hioma-ainetta käytettäessä ei ole pelkoa lasittumisesta tai tukkeutumisesta. Ammattikäyttäjät arvostavat näitä ominaisuuksia reunojen työstämisessä yhtä paljon kuin harrastajakäsityöläiset. Tämä erikoistuote on suunniteltu vaativiin työtehtäviin, ja sillä saavutetaan erinomaisia tuloksia käytännössä monenlaisissa olosuhteissa.

Korkea hiontavaikutus, laaja tuotevalikoima

SMT 636 Supra - lamellilaikalla ostajat saavat tuotteen, jolla on korkea aggressiivisuus ja pitkä käyttöikä. Vaativat työt voidaan siten suorittaa perusteellisesti ja kohtuullisen lyhyessä ajassa. Hiomatuote perustuu hyväksi todettuun zirkoniin ja saavuttaa siten parhaat tulokset esimerkiksi ruostumattomalle teräkselle. Tuotetta on saatavana eri karkeuksia ja halkaisijoita, ja se on suunniteltu 8 500, 12 200 ja 13 300 kierrokseen minuutissa.

Supra-sarjan lamellilaikat

Supra-tuotesarjan lamellilaikat, kuten SMT 636, ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joilla on korkea materiaalinpoistoaste ja erinomainen käyttöikä. Ne on valmistettu voimassa olevien standardien mukaisesti ja takaavat korkeimman turvallisuustason. Tässä esiteltävässä tuotteessa on kaareva tukilevy. Sen avulla hionta suoritetaan kapeammalla kosketuspinnalla, siten saavutetaan suurempi poisto aikayksikköä kohden. Siksi SMT 636 Supra on niin hyödyllinen reunojen ja hitsaussaumojen viimeistelyssä. Klingspor tarjoaa myös suoria versioita taso- ja pintahiontaan. Käyttäjät saavat näin ollen aina lamellilaikan, jolla on oikeat ominaisuudet jokaiseen käyttökohteeseen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita