SMT 644 Supra Lamellilaikat käyttökohteet Teräs, Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Lasikuitu
Muoto Vino 12°, suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen
Viilaamo

SMT 644 Supra - lamellilaikka teräkselle ja ruostumattomalle teräkselle

Klingsporin SMT 644 Supra -lamellilaikka on suunniteltu vaativiin puhdistustöihin. Supra-suorituskykyluokan hiomatuote soveltuu mm.

  • ruostumattoman teräksen ja
  • teräksen työstämiseen.

Tuote tekee vaikutuksen korkealla aggressiivisuudellaan ja erittäin pitkällä käyttöiällään. Tämä lamellilaikka saavuttaa korkean aineenpoistonopeutensa myös pienitehoisilla kulmahiomakoneilla. Kaikkien, jotka eivät halua tehdä kompromisseja hiontatyössään, kannattaa siksi valita tämä huipputuote. Tästä ei hyödy vain ammattikäyttäjä, vaan myös tee-se-itse-rakentajat ovat tyytyväisiä pintakäsittelyn parhaaseen laatuun.

Zirkonjyvä takaa parhaan aineenpoiston

Klingspor luottaa tämän lamellilaikan hiomajyvänä zirkoniin. Siksi tällä tuotteella saavutetaan erinomaisia tuloksia kaikilla kulmahiomakoneilla, jopa alhaisella hiontapaineella tai pienellä koneteholla. Muovista valmistettu tukilaikka on lasikuituvahvistettu ja osoittautuu käytännössä erityisen kestäväksi. Klingspor tarjoaa tätä tuotetta eri karkeuksissa karkeaa ja hienoa työtä varten. Lamellilaikka on suunniteltu suurille pyörimisnopeuksille, ja sitä on saatavana halkaisijoiltaan tavallisiin kulmahiomakoneisiin sopivana. Näin jokainen käyttäjä löytää tarpeisiinsa sopivan lamellilaikan.

Supra-sarjan lamellilaikat vaativille käyttäjille

Klingpor tarjoaa lamellilaikkoja kolmessa tuotesarjassa eri käyttökohteisiin. Tässä esitelty Supra-sarjan tuote täyttää ammattilaisten vaatimukset ja vakuuttaa korkealla suorituskyvyllään. Lamellilaikat valmistetaan voimassa olevien standardien mukaisesti, ja ne tarjoavat korkeimman mahdollisen turvallisuustason . Erot ovat mallissa. SMT 644 Supra -lamellilaikka on suorarakenteinen, käyttäjä työskentelee koko käytettävissä olevalla lamellipinnalla. Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi taso- ja pintahiontatöihin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita