SMT 645 Supra Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Kaksikerroksinen
Ominaisuudet
Luokka Supra
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Muovi, lasikuidulla vahvistettu
Muoto Suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen
Viilaamo

SMT 645 Supra - lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

Lamellilaikka SMT 645 Supra tarjoaa korkean reunavakauden ja se on suunniteltu käytettäväksi sellaisille materiaaleille kuin

  • ruostumaton teräs ja
  • teräs.

Lamellilaikka, jolla on erittäin hyvä aineenpoisto

Tuotteella saavutetaan erittäin hyvä aineenpoisto mainituilla käyttöalueilla. Tämä pätee myös silloin, kun sitä käytetään pienitehoisilla kulmahiomakoneilla. Tällä tuotteella Klingspor tarjoaa asiakkailleen pisimmän käyttöiän ja erittäin korkean hioma-aggressiivisuuden. Kaksinkertaisesti asetetut hiomalamellit luovat edellytykset pitkän käyttöiän saavuttamiselle. Tämä on huipputuote vaativille käyttäjille, jotka haluavat saavuttaa parhaat tulokset päivittäisessä työssään.

Lamellilaikka suora malli

SMT 645 Supra -laikkaa on saatavana eri halkaisijoilla ja eri karkeuksissa, ja sitä voidaan käyttää suurilla nopeuksilla. Klingsporin valikoimaan kuuluu myös vinolla muotoilulla varustettuja lamellilaikkoja reunojen työstöön.

Supra-tuotesarjan lamellilaikka

Klingspor myy lamellilaikkoja kolmessa tuotesarjassa: Extra, Supra ja Special. Supra-sarjan hiomamoppikiekot on suunniteltu ammattikäyttöön ja ne vakuuttavat hyvällä suorituskyvyllä. Hiomamoppikiekot valmistetaan voimassa olevien standardien mukaisesti, ja ne takaavat käyttäjälle korkeimman turvallisuustason. Myös tee-se-itse-rakentajat hyötyvät näistä ominaisuuksista projekteissaan. Zirkon jyvien ja lasikuituvahvisteisen tukilaikan ansiosta jokainen voi toteuttaa korkealaatuista hontaa tällä tuotteella. Sitä voidaan käyttää kaikissa saatavilla olevissa kulmahiomakoneissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita