SMT 924 Special Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Suuri aineenpoisto
Ominaisuudet
Luokka Special
Raetyyppi Keraaminen
Laikka Lasikuitu
Muoto Vino, 6°
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen

SMT 924 Special - lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

SMT 924 Special lamellilaikka on innokas asiantuntija, kun on kyse tarkasta reunojen hionnasta. Poikkeuksellisen tehokas ja erittäin kestävä, se on luotettava kumppani jatkuvaan käyttöön metallitehtaissa ja teollisuudessa. SMT 924 hiomamoppi on suunniteltu seuraavien materiaalien työstöön:

  • Ruostumaton teräs ja
  • teräs.

Erinomaisen irrotusnopeuden ja korkean hyötysuhteen lisäksi SMT 924 Special hiomamoppi:lle on ominaista sen erinomainen työstöominaisuus. Tämä takaa ammattikäyttäjille turvallisuutta ja luotettavuutta myös monimutkaisissa työtilanteissa.

Tehokas tuote äärimmäisiin vaatimuksiin

SMT 924 Special hiomamoppikiekko on tinkimättömän aggressiivisuutensa eli materiaalin poistonopeutensa velkaa hioma-aineelle keraamiselle korundille. Tällä synteettisellä kiteellä on paitsi suuri kovuus, myös äärimmäinen sitkeys eli murtumisen ja halkeilun kestävyys. Teräväreunaisen, teräväkärkisen jyvän kuluminen on vähäistä ja se on itsestään teroittuva. Tällä erittäin tehokkaalla hioma-aineella voidaan toteuttaa vaativimmatkin reunahionnat. hiomamoppikiekko on ennalta määrätty ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle. Klingspor tarjoaa tähän tarkoitukseen eri raekokoja

Täydellinen tulos oikean suunnittelun ansiosta

Hionta-aine levittyy tasaisesti kangaslaippoihin. Yhdistelmä itsestään terävöittyvää hiontatyyppiä hiomalaipoilla takaa, että hionta tapahtuu aina tuoreella hiontaterällä ja siten materiaalin poisto pysyy tasaisena. Hiomalaipat on kiinnitetty erikoislasikangasta valmistettuun pohjalevyyn. Tarvittavan korkean kestävyyden lisäksi ne varmistavat häviöttömän voimansiirron käsiteltävään työkappaleeseen. Kaarevan rakenteensa ansiosta SMT 924 Special Hiontamoppilevyllä, jota on saatavana eri halkaisijoilla, on kapea käyttöalue. Suorasta versiosta poiketen se soveltuu erityisesti tarkkaan käyttöön reunahionnassa.

Tehoa ammattilaiselle

SMT 924 Special Hiontamoppikiekko on suunniteltu käytettäväksi myös suurnopeuskulmahiomakoneilla (80 m/s). Se mahdollistaa suuremman kosketuspaineen maksimaalisen laikanpoiston saavuttamiseksi. Työtulos pysyy tasalaatuisena, kunnes Hiontamoppikiekko on kokonaan käytetty.

Luotettava työkalu varmasti

Erikoisvalmistusprosessi takaa lujan sidoksen hiomalaikan ja pohjakiekon välillä. Näin Hiontamoppikiekko täyttää helposti sekä EN 13743 -turvallisuusstandardin että oSa-ohjeiden vaatimukset - ja jopa ylittää ne. Tämä tekee SMT 924 Specialista myös luotettavan kumppanin jokapäiväisessä työssä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.