SMT 925 Special Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Pitkäikäinen
Ominaisuudet
Luokka Special
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Muovi, lasikuidulla vahvistettu
Muoto Vino 12°, suora
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen

Lamellilaikka tehokkaisiin kulmahiomakoneisiin

SMT 925 Special -lamellilaikka tekee vaikutuksen huomattavalla hiontateholla ja erinomaisella työkalun käyttöiällä. Lamellilaikka on suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi

  • ruostumattomalle teräkselle ja
  • teräkselle.

Tuote saavuttaa näillä materiaaleilla parhaan suorituskykynsä ja vakuuttaa vaativimmatkin käyttäjät. Tämä lamellilaikka kuuluu erikoissuorituskykyluokkaan. Tämä tarjoaa erityisen korkean aggressiivisuuden ja erittäin pitkän käyttöiän. Kokeneet ammattikäyttäjät arvostavat tätä yhtä paljon kuin harrastaja, joka haluaa toteuttaa vaativan DIY-projektin. Kaikki, jotka etsivät laadukasta lamellilaikka ja haluavat saavuttaa parhaat tulokset, tarttuvat siis tähän huipputuotteeseen.

Parhaat tulokset zirkon jyvän ansiosta

Tämä lamellilaikka saavuttaa korkean materiaalin poiston zirkon hiomajyvän ansiosta. SMT 925 Special -lamellilaikka saavuttaa parhaan tuloksensa käytettäessä sitä tehokkailla kulmahiomakoneilla. Sen muovinen taustalaikka on lasikuituvahvisteinen ja se tekee vaikutuksen myös intensiivisessä käytössä. Tuotetta on saatavana eri karkeuksissa hienosta karkeaan, ja se on suunniteltu suurelle aineenpoistolle.

Lamellilaikka Special-tuotesarjasta

Klingpor tarjoaa asiakkailleen tätä lamellilaikkaa suorana ja kaarevana mallina. Kaarevalla lamellilaikalla hiotaan kapeammalla kosketuspinnalla. Koska kosketus on näin ollen aggressiivisempaa, niillä saavutetaan suurempi aineenpoisto aikayksikköä kohden. Tämä on ihanteellista, kun on työstettävä reunoja ja hitsaussaumoja. Suorat versiot puolestaan käyttävät koko pintaa ja soveltuvat taso- ja pintahiontaan. Klingspor tarjoaa Special-sarjassa sopivia hiomalaikkoja jokaiseen sovellukseen. Nämä teollisuudessa käytettävät korkean suorituskyvyn tuotteet tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja käyttöiän jopa jatkuvassa rasituksessa. Lamellilaikka SMT 925 Special on siis luotettava hiomalaikka, jolla on laaja käyttöalue.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita