SMT 926 Special Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Raetyyppi Zirkonium
Laikka Lasikuitu
Muoto Vino, 6°
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Teräsrakentaminen
Viilaamo
Öljy- ja kaasuteollisuus

SMT 926 Special - Lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle ja teräkselle

Lamellilaikka SMT 926 Special vakuuttaa korkealla suorituskyvyllään ja sitä voidaan käyttää materiaaleille, kuten - ruostumattomalle teräkselle ja

  • teräkselle. Lamellilaikka on suunniteltu pisimpään käyttöikään ja se vakuuttaa korkealla aggressiivisuudellaan. Tämän ansiosta tuote soveltuu vaativiin töihin ja hiontatehtäviin, jotka on suoritettava nopeasti. Niin ammattikäyttäjät kuin kunnianhimoiset harrastajat luottavat näihin luotettaviin laikkoihin.

Korkein hiontavaikutus käytännön työssä

Kukaan joka ei halua tehdä kompromisseja reunojen työstössä luottaa SMT 926 Special -lamellilaikkoihin. Tuoteen korkea materiaalinpoisto perustuu lasikuidusta valmistetulle aluslevylle ja zirkonhiomajyvälle. Se sopii erinomaisesti teräksen ja ruostumattoman teräksen karkeaan työstöön. Paras aineenpoisto saavutetaan tehokkailla kulmahiomakoneilla, joissa voidaan käyttää korkeaa hiontapainetta. Tätä lamellilaikkaa on saatavana eri karkeuksissa ja halkaisijoissa. Sallittu kierrosnopeus on 8 500 - 13 300 kierrosta minuutissa valitusta koosta riippuen.

Special-sarjan lamellilaikat

Special-sarjan lamellilaikat on kehitetty teollisuuden erikoissovelluksiin. Painopisteenä on paras suorituskyky ja pitkä käyttöikä myös intensiivisessä käytössä. Lamellilaikat valmistetaan voimassa olevien standardien mukaisesti ja ne takaavat korkeimman turvallisuustason. Näissä tuotteissa on oSa-merkintä. Erikoissarjan lamellilaikkojen erot ovat muotoilussa. Tässä esitelty tuote on vinolla aluslevyllä. Käyttäjä hioo siis kapeammalla kosketuspinnalla, ja siitä johtuen voidaan saavuttaa suurempi aineenpoisto. Tämä on eduksi reunojen ja hitsaussaumojen työstössä. Klingspor tarjoaa myös suoria versioita taso- ja pintahiontaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita