MM 630 Liuskalaikat käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Muovi

Liuskalaikat maaleille, lakoille, täyteaineille, puulle ja metallille

Klingsporin liuskalaikka MM 630 on erinomainen tuote viimestelyyn. Erikoisrakenteensa ansiosta se soveltuu erityisesti voimakkaasti profiilisten työkappaleiden työstämiseen. Tätä liuskalaikkaa käytetään

  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen,
  • puun,
  • metallin ja
  • muovin työstöön.

Liuskalaikka** MM 630 on laadukkaan työstönsä ansiosta ominaista pitkä käyttöikä ja hyvä viimestely poikkeuksellisella käyttöiällä. Se on luotettava työkalu ammattikäyttäjille teollisuudessa sekä vaativalle tee-se-itse-käyttäjälle. Klingspor-nimi on tae tämän huipputuotteen turvallisuudesta ja suorituskyvystä.

Saa jokaisen työkappaleen muotoonsa

Synteettisestä hartsista valmistettu vankka ydin toimii Liuskalaikka MM 630 perustana. Pitkät liuskat on sidottu siihen säteittäisesti väljin välein. Nämä on lisäksi halkaistu useita kertoja pitkältä sivulta. Työkalu on tarkoitettu erityisesti monimutkaisten profiilien herkkään ja samalla tarttuvaan käsittelyyn, esim. lakka, puu ja myös metalli. Liuskalaikka pystyy mukautumaan täydellisesti kunkin työkappaleen pintaan. Käyttäjä voi vaihdella kosketuspainetta. Repäisykestävyyden ja joustavuuden ihanteellinen yhdistelmä mahdollistaa tehokkaan ja väsymättömän työskentelyn. Hioma-aineena käytetään alumiinioksidia - synteettisesti tuotettua hiomajyvää. Se on kestävää ja sitkeää. MM 630 on saatavana eri leveyksinä ja karkeuksina. Jos halutaan voimakkaampaa hiontaa, valitse karkeampi karkeus. Jos halutaan mahdollisimman sileä lopputulos, käytetään hienompaa karkeutta. Kaiken kaikkiaan tällä työkalulla saadaan aikaan erittäin hieno pintakäsittely.

Ihanteellinen käsikäyttöisiin laitteisiin

Liuskalaikassa MM 630 on 6 mm kara ja se soveltuu siksi asennettavaksi porakoneisiin ja kaikkiin muihin käsikäyttöisiin koneisiin. Tämän työkalun kanssa käytetään myös vaijerikoneita

Soveltuu kovaan jatkuvaan käyttöön

Turvallisuus- ja laatunäkökohdat ovat ratkaisevia Klingsporin tuotteissa. MM630 täyttää myös eurooppalaisen direktiivin EN 13743 vaatimukset. lisäksi Klingspor täyttää myös oSa:n ("Organisation for the Safety of Abrasives") tiukat vaatimukset, jonka jäsen ja toinen perustaja Klingspor on. Kun käytät hiomamoppipyörää, varmista, että maksimileikkausnopeutta ja sallittua pyörimisnopeutta noudatetaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita