MM 650 Liuskalaikat käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Muovi

MM 650 - Liuskalaikat maaleille, lakoille, täyteaineille, puulle ja metallille

Liuskalaikka MM 650 tuottaa hienon pinnan ja on suunniteltu erityisesti profiilipintaisille työkappaleille. Sitä voidaan käyttää

  • maalille,
  • lakalle,
  • täyteaineelle,
  • puulle ja
  • metallille.

Tuotteella saavutetaan parhaat tulokset näillä pinnoilla. Se soveltuu rajoitetusti myös muoville. Tämä liuskalaikka saa erinomaiset hiontaominaisuutensa korkealaatuisen, synteettiseen hartsiin sidotun ja joustavaan alustaan kiinnitetyn hiomajyvän ansiosta. Tämän rakenteen avulla voidaan saavuttaa erittäin hienoja pintoja jopa voimakkaasti profiloiduissa työkappaleissa. Ammattikäyttäjät ja tee-se-itse-rakentajat arvostavat tämän tuotteen etuja. Klingspor tarjoaa MM 650 -liuskalaikkaa eri karkeuksissa: karkeasta hienoon. Tuotevaihtoehdot eroavat toisistaan myös halkaisijaltaan.

Käyttäjät hyötyvät laajasta sovellusvalikoimasta

Klingsporin liuskalaikkaa voidaan käyttää kaikkialla. Näin on esimerkiksi teollisuudessa hitsaussaumoja työstettäessä ja suorien ja kaarevien työkappaleiden pintoja hiottaessa. Tämän tuotteen halkaistujen liuskojen viuhkamainen, säteittäinen sijoittelu takaa optimaalisen hiontakuvion monille erilaisille materiaaleille, kuten lakalle tai puulle. Jokainen Klingsporin liuskalaikka on testattu tiukkojen oSa-ohjeiden mukaisesti. Tuotteet täyttävät EN 13743 -turvallisuusstandardin.

Hienoon pintakäsittelyyn tarkoitetut liuskalaikat

MM 650:llä on etunsa hiomanauhaan verrattuna, kun halutaan mahdollisimman hieno pinnanlaatu. Tyypillistä saavutetulle hiontatulokselle ovat pitkät, jatkuvat viivarakenteet, joissa on vain vähäisiä painaumia. Kaiken kaikkiaan sileä pinta saadaan aikaan kaikissa olosuhteissa. Sopivaa laikkaa valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota optimaaliseen pyörintänopeuteen. Jos koneessa ei ole nopeussäätöä, valinta perustuu esiasetettuun nopeuteen. Nopeussäädetyissä koneissa valintaa ohjaa laikan halkaisija. Näin jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan tuotteen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita