SM 611 H Liuskalaikat käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu, Muovi, Metalli yleensä

Taipuisat akselit
Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä

SM 611 H: Liuskalaikka maaleille, lakoille, täyteaineille, puulle, muoville ja metallille

Liuskalaikka SM 611 H on monitoimityökalu, joka suoriutuu moitteettomasti lukuisista teollisuuden ja käsityön tehtävistä. Se on kehitetty käytettäväksi monenlaisille materiaaleille, ja se soveltuu erinomaisesti

  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen,
  • puun,
  • muovin ja
  • metallin hiontaan.

Tämä tehokas työkalu tekee vaikutuksen erinomaisella aineenpoistollaan, pitkällä kestävyydellään ja korkealla kustannustehokkuudellaan. Tinkimättömän laadun ansiosta se takaa turvallisuuden ja luotettavuuden äärimmäisissä käyttöolosuhteissa. Tämä Liuskalaikka sopii täydellisesti, kun vaaditaan suuria tuotantomääriä ja jatkuvasti hyviä tuloksia

Hieno pintakäsittely liuskarakenteen ansiosta

Liuskalaikan rakenne koostuu laikan ytimeen kiinnitetyistä liuskoista. Sopivalla nopeudella käytettäessä liuskat nousevat pystyyn. Hiominen tapahtuu vain liuskojen yläreunoilla. Näin varmistetaan tasainen materiaalin poisto. Lisäksi työkalu tuottaa yhtenäisen hiontakuvion myös puuhun ja metalliin viimeiseen kierrokseen asti. Tärkein ominaisuus tuotteen valinnassa on alumiinioksidijyvän karkeus . Karkeammalla hiomajyvällä saavutetaan suurempi aineenpoisto, mutta myös karkeampi pinta. Hienommalla karkeudella saavutetaan sileämpi lopputulos, mutta irtoaa vähemmän ainetta. Hiontanauhoihin verrattuna pintakäsittelyn lopputulos on hienompi ja tasaisempi jos käytetään samaa karkeutta. Tästä syystä Liuskalaikka voidaan valita 2 - 3 karkeusastetta karkeammaksi kuin vastaava hiomahihna, jotta hiomakuvio saadaan vastaamaan sitä.

Näin työ sujuu jouhevasti - oikea nopeus ja halkaisija

Optimaalisen työtuloksen saavuttaminen SM 611 H:lla, kun työskentelynopeuden ollessa maksimissaan 50 m/s. On tärkeää, että liuskalaikkan halkaisija ja nopeus ovat oikeassa suhteessa. Koneisiin, joissa ei ole nopeussäätöä, Klingspor tarjoaa sopivia Liuskalaikkoja eri kokoisina. Säädettävissä koneissa nopeus valitaan Liuskalaikan halkaisijan perusteella.

Turvallisuutta ja joustavuutta ammattilaiselle

Liuskalaikan ytimen halkaisija on 13 mm. Laikka asennetaan suoraan koneeseen. Tarvittaessa kiinnitysreikää on myös mahdollista suurentaa. SM 611 H on kattavasti testattu oSa:n ohjeiden mukaisesti ja täyttää luonnollisesti eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13743 vaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.