SM 611 W Liuskalaikat käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu, Muovi, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä

SM 611 W: Liuskalaikat maaleille, lakoille, täyteaineille, puulle, muoville ja metallille

Tämä liuskalaikka joka kiinnitetään akseliin tuottaa yhtenäisen hiontakuvion. SM 611 W soveltuu käytettäväksi useille eri materiaaleille, kuten

  • maalille,
  • lakalle,
  • täyteaineelle,
  • puulle,
  • muoville ja
  • metalliin.

Tämän ansiosta tämän tehokkaan laikan käyttömahdollisuudet ovat laajat. Klingspor valmistaa tätä tuotetta alumiinioksidi hiomajyvällä, joka on valmistettu synteettisesti, ja sen ominaisuudet ovat aina tasaiset. Näin voidaan saavuttaa ammattimaisia tuloksia päivittäisessä käytössä monenlaisissa olosuhteissa. Liuskalaikkaa on saatavana hienosta karkeaan karkeuteen. Tuotetta voidaan käyttää ilman kiinnitysadapteria.

Täydellinen ja luotettava hionta

Yksi tämän tuotteen suurista vahvuuksista on lähes täydellisen sileä pinta. Tyypillistä tässä ovat pitkät jatkuvat viivamaiset hiontajäljet. Lisäksi pinnassa on vain minimaaliset naarmut käsittelyn jälkeen. Tasaisen hiontakuvion mahdollistaa se, että liuskat kuluvat hitaasti, ja että jatkuvasti käytetään tuoretta käyttämätöntä hiomajyvää. Lisäksi laikka mukautuu optimaalisesti työkappaleen ääriviivoihin.

Klingspor kiinnittää tuotteissaan huomiota korkeimpaan turvallisuustasoon. Liuskalaikat on testattu oSa:n ohjeiden mukaisesti ja ne täyttävät eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13743 vaatimukset.

Laaja käyttöalue on taattu

SM 611 W -liuskalaikkaa käytetään kaikkialla, kuten teollisuudessa. Sillä saavutetaan parhaat tulokset vaativimmissakin olosuhteissa. Tällaisia ovat esimerkiksi hitsaussaumojen vaikea työstö tai suorien pintojen hienohionta. Mutta myös kaarevat työkappaleet voidaan työstää laadukkaasti. Lisäksi Klingsporin laikat tarjoavat pehmeän ja miellyttävän hiontakäyttäytymisen. Tämä kannattaa erityisesti pitkien työstöprosessien aikana. Käyttäjä saa aikaan samanlaisen viimeistelyn ensimmäisestä viimeiseen työkappaleeseen ja saa aikaan työtä korkeimmalla tasolla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita