WSM 617 Liuskalaikat käyttökohteet Teräs, Jaloteräs, Maali, Muovi, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Maali
Muovi
Puu

WSM 617: M14 kiinniteinenLiuskalaikka teräkselle, ruostumattomalle teräkselle, maalille, muoville ja puulle

Liuskalaikkoja voidaan käyttää kaikilla kaupallisesti saatavilla olevilla kulmahiomakoneilla pinta- ja tasohiomakoneilla Työstäminen tällä kulmahiomapyörällä

  • teräkselle,
  • ruostumattomalle teräkselle,
  • maalille,
  • muoville ja
  • puulle

kulmahiomakonepyörän kiinnittäminen kulmahiomakoneeseen on nopeaa ja vaivatonta käsin. Lisätyökaluja ei tarvita.

Monipuoliset työstömahdollisuudet

Näitä hiomapyöriä on saatavana laajalla valikoimalla eri karkeuksia. Tämän ansiosta ne soveltuvat teräksen ja muiden materiaalien karkeahiontaan sekä hienohiontaan. Karkeampi karkeus johtaa suurempaan materiaalin poistoon. Tämä johtaa karkeampaan pintaan. Esimerkiksi hitsaussaumojen nopeaan käsittelyyn tai maalikerrosten poistamiseen tällainen kulmahiomakonelaikka karkealla karkeudella on ihanteellinen. Muovi- tai puupintojen hienohiontaan soveltuu laikka, jossa on hienompi karkeus.

Optimaalisen tuloksen saavuttaminen oikealla hiontanopeudella

Hiontatulos kulmahiomakoneella työskenneltäessä riippuu useista tekijöistä. Karkeus on vain yksi niistä. Toinen tärkeä tekijä on pyörintänopeus. Se määräytyy kulmahiomakoneen nopeuden mukaan. Jokaiselle kulmahiomakoneelle on olemassa optimaalinen nopeus. Kun työskennellään tällä nopeudella, keskipakovoima varmistaa, että hiomamopin läpät asettuvat säteittäisesti. Tällöin materiaalia poistetaan vain liuskojen reunan kautta. Liuskan kuluessa vapautuu uutta terävää hiomajyvää, joten hionta säilyy tehokkaana.

Aina terävä hiomajyvä ty

Tämän tuloksena syntyy erittäin tasainen hiontakuvio, joka pysyy tasaisena ajan myötä. Käytettäessä liuskalaikkoja on huomioitava: Rakenteensa vuoksi liuskalaikat tuottavat hienompaa hiontaa kuin hiomanauhat. Siksi karkeus on valittava kaksi tai kolme astetta karkeammaksi, jotta saadaan aikaan sama hiontakuvio. Tämä koskee niin terästä kuin muitakin materiaaleja.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.