NBS 800 Nailon-hiomanauhat käyttökohteet Jaloteräs, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Jaloteräs
Ei-rautametallit
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Metallirakentaminen
Putkirakentaminen

Nonwoven-nauha NBS 800 - optimaalinen ratkaisu ruostumattomalle teräkselle ja värimetalleille

Klingsporin Nonwoven-nauha NBS 800 on kestävä ja joustava hiomanauha, joka on suunniteltu ensisijaisesti metallien käsittelyyn. Nailonista valmistettu kangasvahvisteinen kuituvillakangas takaa korkean repäisykestävyyden ja erinomaisen reunan vakauden. NBS 800 -nauhan käyttökohteita ovat vaativat putkien, tankojen ja pintojen työstöt. NBS 800 soveltuu

  • ruostumattomalle teräkselle,
  • teräkselle,
  • värimetallille ja
  • muoville.

Tukimateriaalin, sidoksen ja hiomajyvän tyypin avulla keskimääräistä suurempiin vaatimuksiin

Klingsporin NBS 800 nauhan sidoksessa on synteettisestä hartsista valmistettu sidos, jonka avulla hiomajyvä on turvallisesti kiinnittynyt nailonista valmistettuun kuituun. NBS 800 -Nonwoven-nauhan etuihin kuuluvat sen keskimääräistä parempi kimmoisuus ja reunan kestävyys sekä vedenkestävyys. Näin ollen sitä voidaan käyttää ulkona, rakennustyömailla ja muissa kosteissa ympäristöissä. Klingspor tarjoaa Nonwoven-nauhaa NBS 800 pitkänä hihnana ja lyhyenä hihnana.

Kuitukangashihna NBS 800 - suunniteltu teollisuuskäyttöön

Ruostumattoman teräksen käsittelyssä ja metalliteollisuudessa tarvitaan hioma-aineita, joiden käyttöikä on pitkä. Täällä NBS 800 osoittautuu hyväksi muun muassa laite- ja kontinrakennuksessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, putkien valmistuksessa, kaiteiden rakentamisessa ja alumiininjalostusteollisuudessa NBS 800 nauhaa käytetään kevyiden hitsaussaumojen tasoittamiseen, purseenpoistoon ja värivirheiden poistoon. Sitä suositellaan myös pintojen tasoittamiseen, karhennukseen ja hienohiontaan.

NBS 800 nauhan avoin rakenne estää hiomanauhan nopean tukkeutumisen kulutuksesta ja pölystä.

NBS 800 -nauha - karkeus, jakauma ja mitat

NBS 800 -nauhaa on saatavana eri karkeuksia, jotka koostuu hienosta karkeaan. Leveyden ja pituuden osalta käyttäjät voivat valita alan standardien mukaan. Nauhan pintarakenne on avoin. Pyynnöstä Klingspor voi sopimuksen mukaan toimittaa yksilöllisiä malleja erikoismitoilla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita