NCD 200 Puhdistuslaikka käyttökohteet Jaloteräs, Teräs, Ei-rautametallit, Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Laikka Lasikuitu
Muoto Suora
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Ei-rautametallit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen

NCD 200 - Puhdistuskiekko metallille, maalille, lakalle, kitille ja muoville

Puhdistuskiekko NCD 200 on ihanteellinen lisä kulmahiomakoneeseen tahran poistoon ja pintojen puhdistukseen. Se koostuu erityisestä SiC-puhdistusvillasta, joka ei tukkeudu avoimen rakenteensa ansiosta. Klingspor käyttää sidoksessa synteettistä hartsia, joka tukee optimaalisesti SiC-hiukkasen positiivisia ominaisuuksia. Puhdistuskiekko NCD 200 soveltuu metallipintojen

  • maalilla ja lakalla,
  • täyteaineella,
  • muovilla,
  • alumiinilla ja
  • ruostumattomalla teräksellä varustettujen pintojen
  • käsittelyyn.

Kiekkoa on saatavana eri halkaisijoilla. Pienemmät mallit soveltuvat enintään 10 450 rpm:n kierrosnopeuksille. Mitä suurempi puhdistuslevy on, sitä pienempi on sallittu kierrosluku.

SiC-puhdistusvillakangas takaa tasaisen korkean suorituskyvyn

puhdistuslevyn piikarbidijyvä on kova ja vahva materiaali, jolla on hyvä lämmönjohtavuus. Tämä estää kiekkoa kuumentamasta pintoja liikaa myös suurilla nopeuksilla. Puhdistuslevyn avoin rakenne takaa korkean hiontatehon ja pitkän käyttöiän. Hionta-aineen pohjana on lasikuituvahvisteisesta muovista valmistettu vakaa kangasrunko. Lujuutensa ansiosta materiaali edistää voiman optimaalista siirtymistä työkappaleeseen. Kun pintoja työstetään kulmahiomakoneella ja muilla hiomatyökaluilla, turvallisuus on tärkeä näkökohta. Siksi Klingsporin tuotteiden pohjakiekon ja hiomavillalevyn välillä on poikkeuksellisen vahva sidos. Kiekkojen murtolujuus ylittää reilusti oSa-ohjeiden sekä turvallisuusstandardin EN 13743 vaatimukset.

NCD 200 Puhdistuskiekko suoralla pinnalla

Puhdistuskiekossa NCD 200 on tasaisesti koko pinnalle jakautunut hiomavillakangas. Tämä tekee siitä yhden suorista hiontatyökaluista ja ihanteellisen suurten pintojen työstämiseen. Lisäksi saatavana on kaarevia hiomamoppikiekkoja reunojen, hitsaussaumojen ja pienten upotettujen pintojen puhdistamiseen. Pienemmän inserttipinnan ansiosta niillä saavutetaan suurempi poistonopeus valikoivassa käytössä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita

Uusi
Keraaminen jyvä
NCD 200 HD
Puhdistuslaikka