NCW 600 Nailonhiomapyörät käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Muovi

NCW 600 - Yhdistelmäliuskalaikka ruostumattomalle teräkselle ja metallille

Yhdistelmäliuskalaikka NCW 600 täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja vakuuttaa keskimääräistä suuremmalla luotettavuudellaan. Tämä käsityöläisille, teollisuudelle ja kunnianhimoiselle kotikäyttäjälle suunniteltu Klingsporin työkalu soveltuu erinomaisesti

  • metallin,
  • ruostumattoman teräksen** ja
  • muovin työstöön.

Yhdistelmäliuskalaikka vakuuttaa erittäin hienolla hiontakuvioinnilla ja loistaa erinomaisella kulumiskäyttäytymisellään: Vaikka saavutetaankin korkea aineenpoisto, NCW 600 tekee myös vaikutuksen pitkällä käyttöiällään. Tämän vuoksi tämän laatutyökalun hankinta on erittäin kannattavaa.

Yhdistelmärakenteen ansiosta suuri aineenpoisto

NCW 600:ssa on yhdistelmä non-woven- ja hiomakangaslamelleja. Näin saavutetaan hieno hiontakuvio ruostumattomalle teräkselle, joka tyydyttää vaativaa käyttäjää. Samalla Yhdistelmäliuskalaikka takaa nopean ja tarkan materiaalin poiston, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tarkan työskentelyn. Hiontatuntuma on miellyttävän pehmeä. Yhdistelmäliuskalaikka on ominaista sen tarkka mukautuminen työkappaleeseen ja se mahdollistaa väsymättömän hiomisen.

Yhdistelmämuotoilun avulla saavutettu menestys

NCW 600:n yhdistetyt karhunkieli ja hiomakangasliuskat on asennettu säteittäisesti viuhkan muotoon erikoisliiman avulla. Kun kombi-web-moppipyörää käytetään optimaalisella nopeudella, nämä liuskat suoristuvat. Hionta tapahtuu lamellien reunoilla. Näin Yhdistelmäliuskalaikka takaa tasaisen työtuloksen - ensimmäisestä viimeiseen metalli-, ruostumattomasta teräksestä tai muovikappaleeseen. NCW 600 on saatavana eri karkeuksia, halkaisijoita ja leveyksiä.

Oikea työkalu jokaiseen koneeseen

Parhaan mahdollisen ja taloudellisimman lopputuloksen saavuttamiseksi Yhdistelmäliuskalaikka tulisi käyttää maksimityönopeudella 38 - 42 m/s. Näin varmistetaan, että lamellit antavat tasaisen lopputuloksen myös kovassa käytössä. Näin lamellit eivät anna liikaa periksi kosketuspainetta käytettäessä, ja materiaalin irtoaminen pysyy optimaalisena. Koneen suositellusta nopeudesta riippuen Klingspor tarjoaa Yhdistelmäliuskalaikan sopivalla halkaisijalla.

Turvallinen ja luotettava kaikissa käyttökohteissa

Monipuolinen Yhdistelmäliuskalaikka NCW 600 soveltuu penkkihiomakoneisiin, suorahiomakoneisiin ja laitteisiin, joissa on joustava akseli. NCW 600:lla Klingspor täyttää kaikki saksalaisen merkkituotteen laatukriteerit. Yhdistelmäliuskalaikka täyttää EU-standardin EN 13743 ja oSa:n (Organization for the Safety of Abrasives), hioma-alan turvallisuus- ja laatustandardeja käsittelevän maailmanlaajuisen liiton, ohjeet.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.