NCW 600 S Liuskalaikka käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä

Yhdistelmätela
Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Muovi

NCW 600 S - Kombi nonwovenlaikka ruostumattomalle teräkselle ja metallille

hiova ja hellävarainen samaan aikaan - se on Klingspor NCW 600 S Kombi nonwovenlaikka. Tämä erikoistyökalu on ihanteellinen metallipintojen satiiniviimeistelyyn, ja se on suunniteltu

  • ruostumattoman teräksen,
  • metallin ja
  • muovin työstämiseen.

Tälle huippulaadukkaalle kombilaikalle on ominaista äärimmäinen kestävyys. Se takaa koko käyttöaikansa ajan luotettavan korkean materiaalin poiston ja tuottaa samalla erittäin hienon viimeistelyn

Kova teräkselle ja hellävarainen pinnalle

Satiiniviimeistely on prosessi, joka tuottaa vielä hienomman viimeistelyn kuin pelkkä hionta. Tuloksena on mattakiiltävä tai matta pinta, jossa näkyvät hienoimmat rakenteet, niin sanotut satiiniviillot. Tämä esteettinen vaikutus on erityisen tehokas huonekalujen valmistuksessa ja sisustuksessa. Kombi nonwovenlaikka vakuuttaa tällä alalla paitsi erinomaisen pintakäsittelynsä myös tehokkaan materiaalinpoistonsa ansiosta. Erityisesti ruostumattomalle teräkselle, mutta myös muille metalleille ja jopa muoveille, satiiniviimeistelytela avaa hämmästyttävän tehokkuutensa ja takaa houkuttelevan työtuloksen.

Kuitukangas- ja hiomaliuskat - yhdistelmä ratkaisee

NCW 600 S:n rakenteessa kuitukangas- ja hiomaliuskat yhdistetään yhdistämällä ne vuorotellen säteittäisesti synteettisen hartsisydämen kanssa. Hioma-aineena käytetään alumiinioksidia. rullan rakenne takaa, että hionta tapahtuu jatkuvasti tuoreella jyvällä. pitkä käyttöikä, erittäin taloudellinen kulumiskäyttäytyminen ja siihen liittyvä erinomainen taloudellisuus ovat tunnusomaisia tälle laatutuotteelle.

Oikealla nopeudella optimaaliseen lopputulokseen

Kun NCW 600 S:ää käytetään optimaalisella maksimityönopeudella 19m/s, keskipakovoima suoristaa sen lamellit. Niiden taipuminen on tällöin merkityksetöntä jopa voimakkaassa hiontapaineessa. Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi satiiniviimeistelykoneen nopeuden ja rullan halkaisijan suhde on tärkeä. Jos nopeus on kiinteä, valitaan sopiva rulla, jota Klingspor valmistaa eri halkaisijoilla. Jos käytössä on nopeudensäätö, se sovitetaan laikkaan.

Työkalu, joka ei petä

Laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi Klingspor NCW 600 S Kombi nonwovenlaikka on suunniteltu oSa-ohjeiden tiukkojen standardien mukaisesti ja täyttää luonnollisesti eurooppalaisen standardin EN 13743 vaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.