NDS 800 Nailonpyöröt käyttökohteet Metalli yleensä, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Puu
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen
Metallirakentaminen

Non-woven laikka NDS 800 Klingsporilta

Klingsporin Non-woven laikka NDS 800 on hiomalaikka aggressiiviseen viimeistelyyn. Etenkin koville ja sitkeille materiaaleille, kuten metalliin ja erityisesti ruostumattomaan teräkseen, mutta myös maaleille ja lakoille, kitille, muoville ja puulle, NDS 800 -hiomalaikkaa käytetään silloin, kun vaaditaan hyvää viimestelyä. Nonwoven-levyn erikoisrakenne koostuu

  • synteettisestä hartsisidoksesta,
  • korundirakeesta sekä
  • polyesterillä päällystetystä non-woven taustasta.

Viimeistely NDS 800 tuotteella

Synteettisestä hartsista, alumiinioksidista ja kuitukangasrunkoisesta taustalevystä koostuva vankka rakenne 3 hienousasteessa mahdollistaa hitsaussaumojen nopean käsittelyn, metallin viimeistelyn, metalliosien ruosteenpoiston sekä nopean purseenpoiston ja muut viimestely hiontatyöt.

Kuitukangaslevyn NDS 800 lisäedut

Kuitukangaslevy NDS 800 tarjoaa paremman reunavakauden. Tämä tarkoittaa, että vaativatkin työt voidaan suorittaa tarkasti. Agressiivista viimeistely käyttäytymistä täydentää pitkä käyttöikä, joka saavutetaan hioma-aineen materiaaleilla. Non-woven hiomalaikan NDS 800 avoin kuiturakenne estää myös pölyn, roskien ja lastujen nopean tukkeutumisen. Kevyet hitsaussaumat ja hitsausroiskeet poistetaan ja tasoitetaan näin lyhyessä ajassa. Näin ollen NDS 800 -laikkaa voidaan huoletta käyttää pintojen viimeistelyyn.

Alumiinioksidi hiomajyvänä

Alumiinioksidin erityisominaisuudet hioma-aineena takaavat tasaisen hiomatuloksen koko hiontatyön keston ajan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.