NFS 600 Liuskalaikka karalla käyttökohteet Metalli yleensä, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Metalli yleensä
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen

NFS 600 - Nonwoven liuskalaikka metallille ja ruostumattomalle teräkselle

Klingsporin Nonwoven liuskalaikka NFS 600 tekee vaikutuksen yhtenäisellä pinnanlaadulla ja soveltuu erityisesti

  • metallin ja
  • ruostumattoman teräksen hiontaan.

Tasainen pinnanlaatu voidaan saavuttaa koko NFS 600:n käyttöiän ajan. Tämä tekee Liuskalaikasta optimaalisen työkalun metallien ja ruostumattoman teräksen matta- ja satiiniviimeistelyyn.

Laatua teollisuus- ja harrastekäyttäjille

Nonwoven liuskalaikan korkealaatuiset liuskat takaavat erinomaiset tulokset. NFS 600 on suunnattu teollisuuden tarpeisiin, mutta Nonwoven liuskalaikka tarjoaa myös monenlaisia etuja käsityöläisille ja harrastekäyttäjille. Tämä Klingspor-yhtiön merkkituote mahdollistaa hitsaussaumojen hienostuneen käsittelyn. Nonwoven liuskalaikka NFS 600 on tarkoitettu myös pintojen hienohiontaan ja se vakuuttaa tasaisella viimeistelyllä suorissa ja kaarevissa työkappaleissa.

Laaja tuotevalikoima

Nonwoven liuskalaikka NFS 600 on saatavana useissa eri koissa. Hioma-aine valitaan yksilöllisten vaatimusten mukaan karkeasta erittäin hienoon. Tuotteen suurin sallittu nopeus määräytyy halkaisijan mukaan. Sopivia kokoja on saatavilla kaikkiin kaupallisesti saatavilla oleviin työkaluihin. Nonwoven liuskalaikka on valmistettu korkealaatuisen synteettisen hartsisin avulla. Klingspor käyttää hiomajynä hyväksi havaittua alumiinioksidia, jolla on synteettisen valmistuksensa ansiosta tasaiset ominaisuudet

Parhaat ominaisuudet monenlaisiin hiontatehtäviin

Klingsporin Nonwoven liuskalaikkojen suuri etu on hiontalaatu. Karhunkielilaikka NFS 600 mukautuu optimaalisesti työkappaleeseen ja mahdollistaa vaikeiden muotojen työstämisen. Tuotteella saavutetaan aina tasainen viimeistely. Lisäksi Klingspor tarjoaa saksalaisten merkkituotteiden todistetun turvallisuuden, jotka on testattu tiukkojen oSa-ohjeiden mukaisesti ja jotka täyttävät eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13743.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.