NFW 600 Nailonhiomapyörät käyttökohteet Metalli yleensä, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Metalli yleensä
Jaloteräs

NFW 600 non-woven liuskalaikka

non-woven liuskalaikka NFW 600 soveltuu erityisesti ruostumattomasta teräksestä ja metallista valmistettujen pintojen matta- ja satiinipintakäsittelyyn. Erityisrakenteensa ansiosta hiomatyökalu takaa yhtenäisen lopputuloksen koko käyttöikänsä ajan. NFW 600 -non-woven liuskalaikkaa käytetään erilaisissa hiomatyökaluissa, kuten

  • suorahiomakoneessa,
  • vaijerikoneessa ja
  • penkkikoneessa.

Tämän non-woven liuskalaikkan monipuolisuus perustuu siihen että sitä saa monella keskireijällä . Sitä on myös saatavana eri kokoisena eri sovelluksiin. On kuitenkin huomattava, että halkaisijaltaan suuret hiomamoppipyörät voivat toimia vain pienemmällä nopeudella. Eri karkeudella varustetut non-woven liuskalaikka tarjoavat mahdollisuuden porrastaa hionta lopulliseen pintakäsittelyyn asti.

Karkeus, kiinteä sidos - non-woven liuskalaikka NFW 600

Hiontatuloksen ja työkalun käyttöiän kannalta ratkaisevia kriteerejä ovat karkeuden valinta ja sidos. NFW 600 -hiomamoppipyörässä käytetään hiomajyvänä alumiinioksidia. Alumiinioksidi on synteettinen hiomajyvä, jolle on ominaista sen kiteinen, epäsäännöllinen muoto. Lisäksi alumiinioksidi on erityisen kova ja sitkeä. Molemmat ominaisuudet ovat ihanteellisia metallipintojen matta- ja satiinihiontaan. Sideaineena toimii synteettinen hartsi, joka on tunnettu suuresta tartuntalujuudestaan ja sitoo jyvän lujasti.

Optimaalinen hiontakuvio oikealla työkalulla

Jotta saavutetaan yhtenäinen viimeistely ja siten optimaalinen hiontakuvio, on tärkeää valita oikea työkalu. Non-woven liuskalaikka on hyvä valinta suorien ja kaarevien työkappaleiden työstöön, sillä se mukautuu optimaalisesti työkappaleeseen. Pehmeän ja miellyttävän hiomiskäyttäytymisensä ansiosta non-woven liuskalaikka takaa tasaisen viimeistelyn kaikkiin työstettäviin työkappaleisiin. Näin ollen hiomalaikka täyttää teollisten sovellusten korkeat vaatimukset. Kaikki Klingsporin hiomamopit on testattu oSa-ohjeiden mukaisesti. Lisäksi ne takaavat eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13743 noudattamisen. turvallisen käytön kannalta on tärkeää noudattaa hiomalaikan suurinta sallittua nopeutta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.