NPA 400 IP-pakkaus Nailonarkki, vedenkestävä käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Puu
Maali
Lakka
Muovi

Täydellinen kiilto NPA 400 -karhunkieli-arkilla

Klingsporin NPA 400 -karhunkieli-arkilla voidaan viimeistellä erilaiset materiaalit. Näitä ovat

  • puu,
  • ruostumaton teräs,
  • metalli.

Pintakäsittelystä helppoa

Onko puu, ruostumaton teräs tai muut metallit käsiteltävä huolellisesti. Aina kun käsin hiominen on tarpeen, suositellaan hioma-arkkia. Toisin kuin hiomakoneilla, työ voidaan tehdä tarkemmin käsin. NPA 400 -arkki on ihanteellinen pintakäsittelyyn. Jos käsiteltävä materiaali on esimerkiksi sovitettava olemassa olevaan hiontakuvioon, tämä hiomahuopa on juuri oikea työväline.

Alumiinioksidi hiomajyvän ansiosta pitkä käyttöikä

karhunkieli-arkin hiomajyvä on valmistettu Alumiinioksidista. Hiomajyvän vähäisen kulumisen ansiosta pitkä käyttöikä on taattu. Alumiinioksidi on kiinnitetty arkkiin synteettisellä hartsilla. Oikealla hionnalla korkealaatuinen hiomajyvä takaa jalon pinnan - olipa kyseessä sitten hiontakuvion häivytys tai viimeistely.

Monia käyttöalueita eri karkeuksilla

Hiomahuovassa NPA 400 on neljä eri karkeutta. Nämä soveltuvat erinomaisesti hiontaan ja viimeistelyyn. Pintaruosteen tai muiden hapettuneiden kohtien poistaminen metallipinnoilta onnistuu erinomaisesti karhunkieli-arkilla. Joustava hiomahuopa mukautuu täydellisesti käsiteltävään työkappaleeseen ja tekee vaikutuksen suurella joustavuudellaan. Lisäksi voidaan helposti leikata oikean kokoiseksi, jos on työstettävä yksityiskohtaisia tai vaikeasti saavutettavia alueita. NPA 400 on saatavana karkeana, erittäin hienona, hienona ja keskikarkeana. Hienot versiot soveltuvat parhaiten viimeistelyyn ja tasoitukseen. Karkeampia laatuja voidaan käyttää esimerkiksi maalattavien pintojen karhentamiseen tai materiaalin puhdistamiseen. Klingsporin NPA 400 -karhunkieli vakuuttaa monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan. Sekä ammattilaiset että tee-se-itse-rakentajat ovat vakuuttuneita hiomahuovan laadusta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.