NUD 500 Suurtehonailonlaikat käyttökohteet Seostetut teräkset, Runsasseosteiset teräkset, Ei-rautametallit, Kevytmetallit, Kromi- ja nikkeliteräkset, Teräs, Titaani

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Laikka Lasikuitu
Muoto Suora
Materiaalit
Seostetut teräkset
Runsasseosteiset teräkset
Ei-rautametallit
Kevytmetallit
Kromi- ja nikkeliteräkset
Teräs
Titaani
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen

Puhdista ja esikiillota metalli:

Korkean suorituskyvyn nailonlaikka NUD 500 käytetään metallien ammattimaiseen esipuhdistukseen:

  • Seosteräs,
  • Korkeaseosteinen teräs,
  • Värimetalli,
  • Kevytmetalli,
  • Kromi,
  • Nikkeliteräs,
  • Titaani ja
  • Teräs.

Korkean suorituskyvyn nailonlaikkaa voidaan käyttää kaikissa säädettävän nopeuden omaavissa kulmahiomakoneissa, joissa on kiinnitys 22,23 mm. Niitä on saatavana halkaisijaltaan 115 mm ja 125 mm ja eri hienojakoisina karkeasta erittäin hienoon.

Metallin puhdistus ja esikiillotus kulmahiomakoneella

Klingsporin Korkean suorituskyvyn nailonlaikka NUD 500 helpottavat puhdistusta ja esikiillotusta: Teräkset ja monet muut metallit voidaan täydellisesti vapauttaa korroosiosta, kuten punaruosteesta tai patinasta. Pienellä pinnankarheudella varustetut suorituskykyiset huopalaikat NUD 500 poistavat pinnan erittäin tasaisesti. Pintarakenteet säilyvät suurelta osin. Hieno hiomapöly ei tukkeudu huopaan, vaan se kulkeutuu ulospäin keskipakovoiman avulla. Suuri nopeus 63 m/s takaa nopean etenemisen työssä. Suuritehoiset nailonlaikat NUD 500 soveltuvat perusteelliseen puhdistukseen, kiillotukseen ja esihiontaan - yhdessä työvaiheessa. Tarpeettomat työkalunvaihdot ja välivaiheet jäävät pois. Tämä säästää aikaa - työ on helppo tehdä. Jopa korjatut alueet ja hitsaussaumat voidaan hioa täydellisesti NUD 500 -laikalla. Niistä tulee lähes näkymättömiä, ja hiontakuvio voidaan sovittaa muuhun työkappaleeseen.

Pintakäsittely piikarbidilla: Suuritehoiset huopalaikat NUD 500

Piikarbidilla on samanlaiset ominaisuudet kuin timantilla. Tämä tekee siitä niin mielenkiintoisen hiomatekniikan kannalta ja mahdollistaa houkuttelevan hinta-laatusuhteen. Teräväreunaiset ja lujat rakeet tarttuvat erinomaisesti korkealaatuiseen kuitukankaaseen. Tulos on vakuuttava: hyvä käyttöikä ja tasainen laatu. Klingspor on yli 125 vuoden kokemuksellaan yksi hioma-alan kansainvälisistä markkinajohtajista. Intensiivisen tutkimustyön ja tiukan valvonnan avulla asiantuntijat saavat täyden potentiaalin irti suorituskykyisistä huopalaikoista NUD 500.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita