PW 2000 Puhdistuslaikka käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi, Metalli yleensä, Kivi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Metalli yleensä
Kivi

PW 2000 - Power Wheel maaleille, lakoille, täyteaineille, muoville, metallille ja kivelle

Power Wheel extra coarse on erityisen karkea ja soveltuu sellaisten materiaalien työstämiseen kuin

  • maali, -lakka,
  • täyteaine,
  • muovi,
  • metalli ja
  • kivi.

Lakka- ja oksidikerrokset voidaan poistaa tällä tuotteella yhtä helposti kuin ruoste- tai maalijäämät . Se soveltuu erinomaisesti myös hitsaussaumojen puhdistukseen. Tämän puhdistuslevyn kanssa ei tarvitse huolehtia tukkeutumisesta. Kaikkien, jotka arvostavat työssään parhaita tuloksia ja haluavat saada hionta- ja puhdistustyöt tehtyä mahdollisimman nopeasti, kannattaa siksi luottaa tähän erityiseen nailonkiekkoon.

Power- kiekkoa on saatavana jokaiseen tehtävään

Power- kiekkoa on saatavana Klingsporilta eri käyttökohteisiin. Läpimitasta riippuen sitä voidaan käyttää maksiminopeuksilla 3800, 5000 ja 7600 kierrosta minuutissa. Power Wheel -pyörää käytetään niin teollisissa sovelluksissa kuin harrastesektorillakin, ja se palvelee erinomaisesti kaikkialla.

Puhdistuspyörä parhaisiin tuloksiin

Tämä Puhdistuspyörä tarjoaa monia Klingsporille tyypillisiä etuja päivittäiseen käyttöön. Lujat sidokset, kaikkien asiaankuuluvien turvallisuusstandardien mukainen tuotanto ja korkea käyttöturvallisuus ovat Klingspor-tuotteiden tunnusmerkkejä. Niitä voidaan käyttää kaikissa tavallisissa suorahiomakoneissa tai jopa porakoneessa. Jo lyhyen ajan kuluttua käyttäjä voi saavuttaa parhaat tulokset tämän puhdistuslevyn avulla. Tämän ansiosta tuote soveltuu korkealaatuiseen pintakäsittelyyn ja täyttää ammattikäyttäjien korkeimmatkin vaatimukset. Muita etuja ovat käytettyjen materiaalien erittäin korkea kestävyys ja optimaalinen voimansiirto työkappaleeseen aina.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita