QMC 400 Quick Change käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Jaloteräs
Metalli yleensä

QMC 400 - Pikavaihtokiekko maaleille, lakoille ja täyteaineille

Yleiskäyttöinen ja helppokäyttöinen - pikavaihtokiekko, jossa on muovikiinnitys: Pikavaihtokiekko, jossa on muovikiinnitys, soveltuu erinomaisesti työstöön:

  • Maali,
  • Lakka,
  • Täyteaine,
  • Metalli.

Se sopii siis erinomaisesti pintojen hienoon hiontaan tai Puhdistustyöhön Lakalla. Tästä syystä kiekkoa on tarjolla vain keskikokoisissa, hienoissa ja erittäin hienoissa hiomalaikoissa. Pehmeä karhunkieli peittää levyn pinnan. Hiomajyvä on alumiinioksidi, joka on synteettinen hiomajyvä. Synteettisen hioma-aineen käyttö tässä hiomalaikassa takaa tasaisen laadun.

Tehokas työskentely pikakiinnityksellä varustetulla kiekolla

puhdistustöiden suorittamiseksi lakan ja muiden materiaalien puhdistamiseen kiekko on asetettava tukilaikalle. Kun kyseessä on Quick Change Disc , tämä tapahtuu ruuvaamalla se tukilevyn sisäiseen tappiin. QCA 555 -sovittimen avulla laikkaa voidaan käyttää missä tahansa M14 kulmahiomakoneessa. Näin hiontakiekot voidaan vaihtaa nopeasti ja työstä tulee paljon tehokkaampaa. Klingspor tarjoaa tukilevyjä lukuisissa eri kokoluokissa ja eri kovuusasteilla. Jos pehmeä karhunkieli yhdistetään vastaavasti pehmeään tukityynyyn, puhdistustyöt voidaan suorittaa myös erittäin herkille lakkapinnoille. Jos taas käsittelyn aikana on poistettava enemmän materiaalia, on vastaavasti kovempi tukityyny optimaalinen valinta.

Mitä hiomalaikkoja säilytettäessä on huomioitava

Vahinkojen ja likaantumisen välttämiseksi laikat on säilytettävä alkuperäispakkauksessaan, kunnes ne käytetään. Ne on suojattava lämmöltä, suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Säilytyslämpötila 18-22 astetta on ihanteellinen. Ilmankosteus ei saisi ylittää 65 %. Jos ilma on liian kosteaa, hiomalaikkojen pohjat voivat imeä kosteutta ja pullistua.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.