QRC 800 Quick Change käyttökohteet Metalli yleensä, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite

QRC 800 - Pikavaihtokiekko, jossa on muovikiinnike työkalun nopeaan vaihtoon

Pikavaihtokiekot ovat hiomalaikkoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin käytettäväksi pienissä, vaikeapääsyisissä paikoissa kaikenlaisissa työkappaleissa. Laikat ovat nimensä mukaisia, sillä ne mahdollistavat nopean ja helpon vaihdon. Muovikiinnikkeellä varustettujen Quick Change Discs -hiomalaikkojen pohja on kovaa nylonia synteettisellä kuitupohjalla. Tämä takaa materiaalin pitkän käyttöiän. Hiomajyvät on levitetty synteettisellä hartsisidoksella, joten ne ovat myös erittäin kestäviä. Takapuolella on pieni muovikiinnike, joka takaa turvallisen kiinnityksen taustalevyyn. QRC 800 -hiomalevyyn tarvitaan QRC 555 -tukilevy, joka sopii yhteen QRC 800 -hiomalevyn kanssa. Siinä on sopiva paikka muovikiinnikkeelle. Muovilukolla varustettujen Pikahiontakiekkojen käyttökohteita ovat kevyet purseenpoistotyöt sekä ruosteen ja maalin poisto pinnoilta, jotka ovat

  • metallia,
  • värimetallia,
  • ruostumatonta terästä,
  • korkeaseosteista terästä ja
  • täyteainetta, maalia ja lakkaa.

Muovilukolla varustettujen Pikahiontakiekkojen helppokäyttöisyys Pikahiontakiekkojen kiinnittäminen muovilukolla** on erityisen helppoa. Hiomalaikka on vain kiinnitettävä tukialustaan kiinnitin alaspäin. Kiinnitys tapahtuu 180 asteen kierroksella myötäpäivään. Tämä takaa hiomalaikan turvallisen käytön aina 20 000 tai 30 000 kierrokseen minuutissa asti, riippuen tukialustan koosta. Mitä suurempi tukityyny on, sitä pienempi on sallittu kierrosluku. Tukityynyn valinta hiomalaikan alustaksi määrää myös hiomistyön laadun. Kova alustatyyny on ihanteellinen, kun halutaan poistaa paljon materiaalia. Pehmeämmät alustatyynyt ovat oikea valinta hienohiontaan ja profiloitujen pintojen työstöön. Ne ovat joustavampia ja mukautuvat siksi paremmin työkappaleen muotoihin.

Pikavaihtojärjestelmän edut

Muovikiinnityksellä varustettujen Pikavaihtolevyjen etuna on, että hiomatyökalut voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti. Lisäksi saatavilla on erikokoisia hiomalaikkoja monenlaisiin sovelluksiin. Tasainen värinätön pyöriminen mahdollistaa väsymättömän työskentelyn ja tasaiset hiontatulokset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.