SD 2000 Kiristyspultti

Kiinnityskara SD 2000 - lisävaruste laikoille

Kiinnityskara SD 2000 on tärkeä lisävaruste PW 2000 -hiomalaikalle. Se takaa työkalun turvallisen kiinnityksen

  • porakoneisiin,
  • suorahiomakoneisiin,
  • vaijerikoneisiin.

Hiontalaikkojen optimaalinen keskitys on välttämätön edellytys työturvallisuudelle ja hyville työtuloksille. Se saavutetaan valitsemalla sopiva kara.

Työkalut sopivat optimaaliseen hiontatulokseen

Pyörivissä työkaluissa karapää on välttämätön, jotta vääntömomentit ja pyörimisliikkeet voidaan välittää kiinnitettyyn Power Wheel -pyörään. Kara SD 2000 täyttää tämän tehtävän. Siksi karan ja hiomalaikan sovitustarkkuus on tärkeä edellytys turvalliselle työskentelylle ja hyville työtuloksille. Malli SD 2000 on käsikäyttöinen kara. Se on tarkkaan kohdistettu PW 2000 -hiomalaikoille ja kiinnitetään kiristysmutterilla.

SD 2000 erikokoisille hiomalaikoille

Sd 2000 erikokoisille hiomalaikoille Sopivana lisävarusteena Power Wheel PW 2000 -hiomalaikkaan kiinnityskara kiinnittää eri halkaisijaltaan olevia puhdistuslaikkoja. Se sopii käytettäväksi työkaluissa, joiden suurin pyörimisnopeus on 40 m/s. Sen suurin sallittu nopeus on 3 800-7 600 1/min ja riippuu kyseisen hiomalaikan halkaisijasta. Mitä pienempi hiomalaikka, sitä suurempi sallittu nopeus.

Sopiva kiinnityskara monenlaiseen materiaalin käsittelyyn

Kiinnityskaraa käytetään käsiteltävistä materiaaleista riippumatta. Yhdessä PW 2000 -hiomalaikkojen kanssa SD 2000 -malli soveltuu muovi-, metalli- tai kivipintojen työstöön. Pintahionnan lisäksi hiomalaikka poistaa myös maalia ja lakkaa. Se soveltuu myös kitin tasoittamiseen. Etenkin kun poistetaan värivirheitä, ruostetta, oksidikerroksia tai maalijäämiä, SD 2000 kiinnittää vastaavat hiontakiekot. Kiinteän liitoksen ansiosta myös hitsaussaumojen puhdistaminen on mahdollista.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.