SMT 800 Special Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Raetyyppi Alumiinioksidi
Laikka Lasikuitu
Muoto vino,12°
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen

SMT 800 Special - non-woven lamellilaikka ruostumattoman teräksen viimeistelyyn

SMT 800 Special on suunniteltu ruostumattoman teräksen tehokkaaseen viimeistelyyn. non-woven lamellilaikka käytetään metalliverstaassa, teollisuudessa, mutta myös vaativalla kotikäyttäjällä. SMT 800 soveltuu ruostumattoman teräksen ja teräksen viimeistelyyn**.

Lamellilaikassa yhdistyvät korkea viimeistelyn tehokkuus ja yhtenäinen hiontakuvio. Tämä laatutyökalu vakuuttaa erinomaisella kestolla ja pitkällä käyttöiällä ja on siksi erittäin taloudellinen. Tasainen lopputulos ja maksimaalinen turvallisuus saavutetaan Special-lamellilakan erinomaisella laadulla.

Jaloa viimeistelyä houkuttelevassa ulkonäössä

Takkuinen mutta herkkä - näin toimii SMT 800 Special-lamellilaikka. Se poistaa ruostumattomasta teräksestä valmistetuista työkappaleista turvallisesti ja nopeasti purseen, ja naarmut. Samalla non-woven lamellilaikka on hellävarainen materiaalille ja jättää viimeistelyn jälkeen täydellisen pinnan, jossa on yhtenäinen hiontakuvio.

Vaihteleva nopeus - tasaisen hyvä tulos

SMT 800 Special -hiomakiekkoa käytetään suurnopeuskulmahiomakoneilla (80 m/s). Parhaat tulokset saavutetaan nopeussäädetyillä laitteilla. Klingspor tarjoaa SMT 800 Specialia eri karkeuksina, jotta sekä karkeampi että hienompi työ voidaan suorittaa tarkasti. Työkalulla saavutetaan tasaisia työtuloksia pitkän käyttöikänsä loppuun asti.

non-woven lamellit täydelliseen viimeistelyyn

SMT 800 Special -lamellilaikkojen ytimenä ovat non-wovenista valmistetut lamellit. Tämä materiaali on optimoitu pintakäsittelyyn ja se mahdollistaa tasaisen hiontatuloksen kulumiskäyttäytymisellään, sillä non-woven lamellilaikka varmistaa automaattisesti, että käytetään aina tuoretta jyvää. Erityisestä laskikuitulevystä valmistettu aluslevy toimii non-woven lamellien pohjana. Tämän ansiosta työkappale voidaan työstää tarkasti. Näin ruostumattomalle teräkselle saavutetaan tarkka ja tasainen pintakäsittely. Lamellit ja aluslevy liitetään yhteen erityisellä valmistusprosessilla. SMT 800 Special ylittää selvästi turvallisuusstandardin EN 13743 ja kaikki Klingspor-standardin mukaisten oSa-ohjeiden vaatimukset.

Tinkimätön laatu

"Special"-tuotesarjan SMT 800 soveltuu jatkuvaan käyttöön ja kovaan rasitukseen teollisuudessa ja aennustyömailla. Erinomainen laatu ja monipuolisuus ovat tämän työkalun tunnusmerkkejä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.