SMT 850 plus Special Lamellilaikat käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Raetyyppi Alumiinioksidi
Laikka Lasikuitu
Muoto vino,12°
Materiaalit
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen

SMT 850 plus Special - non-woven yhdistelmä lamellilaikka ruostumattomalle teräkselle

SMT 850 plus Special on lyömätön tuote TIG-hitsien käsittelyssä. Sen erikoisrakenne non-woven yhdistelmä tekee siitä erittäin tehokkaan työkalun, sillä materiaalin poisto ja viimeistely voidaan tehdä vain yhdellä kertaa. Ammattikäyttäjille suunniteltua SMT 850 plus Specialia käytetään kaikkialla, missä hitsaussaumojen viimeistelyä tarvitaan TIG-hitsauksen jälkeen, kuten metallityöpajoissa, putkistojen hitsauksen jälkeen tai laite- ja laitostekniikassa. Laikan laadukas työstö takaa korkean turvallisuustason ja tasaiset työtulokset koko käyttöiän ajan.

Karkeaa ja hienoa on oltava

TIG-hitsauksessa, "volframi-inertti kaasuhitsauksessa", ruostumaton teräs sulatetaan valokaaren avulla volframielektrodista ja hitsataan suojakaasun alla. Syntyneet saumat voidaan tasoittaa optimaalisesti non-woven yhdistelmälaikalla. Rakenteensa ansiosta lamellit hoitavat sekä tarvittavan materiaalin poiston että pinnan puhtaan tasoituksen. Näin työkaluja ei tarvitse vaihtaa. Aikaa ja kustannuksia säästyy. SMT 850 plus Special on paitsi erittäin käytännöllinen, myös erittäin taloudellinen pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Kaksi työkalua yhdessä

SMT 850 plus Specialin erityispiirre on, että se koostuu kahdesta eri hioma-aineesta. Toisaalta on erittäin joustava kangasalusta, jossa on hiomajyvä, ja toisaalta non-woven. Tässä yhdistelmähiomalaikassa yhdistyvät siis pehmeä hionta ja korkea aggressiivisuus. Materiaalin poisto on tasaista koko käyttöiän ajan, koska hioma-aineesta vapautuu jatkuvasti uutta hiomajyvää. Samanaikainen viimeistely non-wovenilla on tasaisen korkealaatuista koko työkalun käyttöiän ajan. Sen kaareva muotoilu tekee siitä erityisen sopivan pistemäiseen käyttöön. Tukilevy on valmistettu erityisestä lasikuidusta, joka on murtumatonta ja kestävää. Tuotteen muotoilu mahdollistaa voiman tasaisen siirtymisen työkappaleeseen

Turvallinen ja luotettava kovassa jokapäiväisessä työssä

Erikoisvalmistusprosessi takaa erinomaisen sidoksen hiomalevyn ja SMT 850 plus Specialin tukilevyn välillä. Tämän ansiosta se ylittää turvallisuusstandardin EN 13743 sekä oSa-ohjeiden vaatimukset. Tämä työkalu kuuluu Klingsporin "Special"-tuotelinjaan ja edustaa siten huippusuorituskykyä, maksimaalista kestävyyttä ja huipputuloksia intensiivisessä käytössä teollisissa sovelluksissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita