SV 484 Nailonpyöröt käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu, Muovi, Metalli yleensä, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä
Jaloteräs

Viimeistele pinnat Klingsporin SV 484 -nonwoven kiekolla

Nonwoven-kiekko SV 484 mahdollistaa erityisen joustavan viimeistelyn eri hienousasteidensa ansiosta. Sillä on seuraavat ominaisuudet:

  • Halkaisija 115 - 125 mm,
  • 4 karkeusastetta,
  • Soveltuu kulmahiomakoneisiin,
  • Karkeusalueet: 80, 100, 180 ja 280,
  • hiontamateriaali : alumiinioksidi,
  • Sidos: synteettinen hartsi.

SV 484 on yleiskäyttöinen viimeistelykiekko

Tämä kiekko, jossa on synteettinen hartsisidos, ei saisi puuttua yhdestäkään työkaluvalikoimasta. Sillä voidaan viimeistellä hyvin erilaisia materiaaleja, joiden pinnat ovat sileitä tai lievästi strukturoituja. Tulokset ovat niin hyviä, koska SV 484 viimeistelee materiaalin pehmeästi hionnallaan. Se ei hio ainoastaan maaleja ja lakkaa, vaan myös täyteaineita, jolloin saadaan erinomaiset pohjustustulokset. Hyvällä pohjamaalilla on suuri merkitys esimerkiksi iskusuojalevyjen liimaamisessa. Lisäksi SV 484 voidaan käyttää myös puun ja muovien, kuten akryylivinyylin, tasoittamiseen, jota käytetään pääasiassa sairaala-alalla. Erityisen täydelliset tulokset saavutetaan kaikenlaisten metallien ja ruostumattoman teräksen hionnassa. Tämän mahdollistavat levyn 4 hienousastetta, jotka ovat karkea, keskikarkea, hieno ja erittäin hieno. Nämä eri hienousasteet saadaan aikaan eri raekokojen avulla.

SV 484 fleece-hiomalaikka on myös taloudellinen hitti

Tämä laikka on erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta myös lompakkoa säästävä. Ensinnäkin siksi, että sitä voidaan käyttää materiaalien suhteen universaalisti. Toiseksi, koska sen rakenne, joka koostuu nonwovenista, jossa on polyesterikuitulevy, synteettinen hartsi ja korundi, on erittäin edullinen irtoamisen ja kulumisen suhteen. Koska SV 484 käytetään pääasiassa materiaalien viimeistelyyn, tätä kiekkoa voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin. Kaikki, jotka joutuvat usein tekemään hienohiontatöitä, eivät siis enää halua luopua SV 484:stä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.